2777
2789
عنوان

اگ الان فقط یه ارزوت براورده بشه 🥺❤️چی میخای

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 158 پست
امروز تقریبا پریودم تموم شده بازم لک دارم میشه بخونم ؟

نه نه لک بینی دارین

من اسم شمارو میارم 

بگید اسمتونو

۱۴۰۳/۰۳/۰۳ با نگاه پروردگارم و لطف ۱۴ معصوم حاجت روا میشم ان شاءالله
ببین اون لحظه ای ک از همه چیز و همه جا ناامید میشی دلت میشکنه همون جایی ک دیگه میگی خدا من همه راه و ...

میدونی دیگ خیلی خستم خیلییی.دیگ تحمل هیچی ندارم انقد بنیه ام کم شده ک واقعا نمیدونم چجوری توصیف کنم خودمو...من خیلی اذیت شدم این مدت خیلییی.فقط دلم میخواد خدا برام معجزه کنه اول از همه ی نفس راحت بکشم بعدش ی خواب ابروم...شبا اصلا نمیخابم اصلا 😓😓😓

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نه لک بینی دارینمن اسم شمارو میارم بگید اسمتونو

ممنونم لطف می‌کنی اسمم زهرا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
اسی درد عشق خیلی سخته دعا میکنم کنارش خوشبخت بشی و کنارش بهترین ها رو تجربه کنی بهش برسی انشالله

ان شاالله عزیزم خیلی ممنون از دعای قشنگت 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
2805
خیلی لطف می‌کنی ممنونم خدا خیرت بده و حاجت روا بشی شما هم ⁦♥️⁩

خدا دوس داره ما بنده ها گرفتاری های همو حل کنیم

ی روشش همین دعا کردن برای همدیگه است

این طوری اثر اجابت سریع تره

میدونی دیگ خیلی خستم خیلییی.دیگ تحمل هیچی ندارم انقد بنیه ام کم شده ک واقعا نمیدونم چجوری توصیف کنم ...

بعله میدونی از کی تو این شرایطی؟

الان چن ماهه هر وقت میام ی تایپیک از شما میبینم

معلومه ک توان بدنی روحیت ضعیف میشه

کاری ک گفتم و بکن

انقدر رها میشی

اون لحظه ای ک داری کلنجار میری ک خواستتو ب خدا ببخشی خیلی لحظه سختی هست قبول دارم

ولی اون لحظه مشخص میکنه دعاهای این مدتت چقدر از روی ایمان بودن

هرچی ایمانت قوی تر اون لحظه راحت تر برات میگذره

اسی درد عشق خیلی سخته دعا میکنم کنارش خوشبخت بشی و کنارش بهترین ها رو تجربه کنی بهش برسی انشالله

درد عشق همش امتحانه

اون لحظه ای ک تسلیم خدا شی

دیگه دردی نمیکشی اصلا خودت میمونی چیشد 

زهرا جان حاجت روا شی عزیزم

ممنون عزیزم منم برای شما و حاجتتون صلوات می‌فرستم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

ملکه پاییز رحم کن ب خودت دختر

جسم و روحت هم اذیتن

خدا میدونه ک میدونم چقدر الان دلت ی خواب میخواد

ک بگی آخيش و بخوای و صبح ک بیدار شدی آگاه ک شدی ب زمان و مکان آروم باشی

برات همچین خوابی رو آرزو میکنم

توام برای من دعا کن

امشب شب آقا امام جواد ک مظهر جود و کرمه

پسر امام رضاس نوه ی باب الحوائج موسی بن جعفر

اونا ی گوشه ی چشمی بکنن ب ما 

دنیا و اخرتمون تامینه

درد عشق همش امتحانهاون لحظه ای ک تسلیم خدا شیدیگه دردی نمیکشی اصلا خودت میمونی چیشد

خیلی ها نمیتونن باهاش کنار بیان تا راهشو پیدا نکنن راهش هم فقط درد دل کردن با خداست من خودم هر وقت دلم میگیره میرم امام زاده یا جایی که بتونم تنها باشم و با خدا یه دل سیر حرف میزنم خیلی آروم میشم خدارو شکر تنها آرامش من خود خداست کسی جز خدا رو برای دردهام ناراحتی و تنهایی هام ندارم 

خیلی ها نمیتونن باهاش کنار بیان تا راهشو پیدا نکنن راهش هم فقط درد دل کردن با خداست من خودم هر وقت د ...

افرین ک همون اول میری سراغ خدا

آره درد خیلی بزرگیه

ینی میدونی برای کسی ک درد عشق داره درد بزرگیه ها

همین الان یکی درد جسمی یا روحی یا حتی مالی داشته باشه 

احتمالا بگه درد عشق بزرگتر از درد خودش نیس

خدا ب هممون رحم کنه 

خیلی ها نمیتونن باهاش کنار بیان تا راهشو پیدا نکنن راهش هم فقط درد دل کردن با خداست من خودم هر وقت د ...

خدا یکی رو با درد عشق یکی رو با بی پولی یکی رو با مریضی یکی رو با همسر بد امتحان میکنه 

ببین ته تهشو بهت بگم؟

ما نیومدیم این جا ک خوشگذرونیم

اومدیم امتحان بشیم 

اومدیم تلاش کنیم

اومدیم ب خدا نشون بدیم ک سر قولایی ک دادیم هستیم

این جا مسیره

مقصدمون پیش خداست

افرین ک همون اول میری سراغ خداآره درد خیلی بزرگیهینی میدونی برای کسی ک درد عشق داره درد بزرگیه هاهمی ...

هر کسی حاجت خودش براش سخت تر دردناک تره اسی از درد عشق میسوزه من از درد مستأجری و یکی از درد مادر نشدن .....ولی بلاخره خدافقط می‌تونه کمک کنه  و  انشالله هر کی هر حاجتی داره هر دردی هر گره ای خدا خودش باز کنه و کسی غم نداشته باشه 

2810