2777
2789
عنوان

اگ الان فقط یه ارزوت براورده بشه 🥺❤️چی میخای

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 158 پست
خونه دار شدن و خوب شدن پسرم😔

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه بخرم و با بچه هام خوشبخت سلامت تو خونه خودم زندگی کنم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
هر وقت میبینمت اینجا برات دعا میکنمالهی بزودی بیای بگی حل شد مسئله

خیلی خیلی ممنونم ان شاالله دعاهاتون برام میگیره 

2805

💜💜 اللهم صل علی محمد و آل محمد...برای آرزوت 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

ببین اون لحظه ای ک از همه چیز و همه جا ناامید میشی دلت میشکنه همون جایی ک دیگه میگی خدا من همه راه و رفتم 

و تسلیم محص حدا میشی 

همون جا معجزه رخ میدی

همون جایی ک ب خدا میگی هرچی تو بگی هرچی تو بخوای

چون اینا همه امتحانه 

داری امتحان میشی دختر

کاش انقدر قوی باشی و ایمانت قوی ک خواستتو یقینا تسلیم خدا کنی 

که معجزه رو ببینی

۱۴۰۳/۰۳/۰۳ با نگاه پروردگارم و لطف ۱۴ معصوم حاجت روا میشم ان شاءالله

اسی درد عشق خیلی سخته دعا میکنم کنارش خوشبخت بشی و کنارش بهترین ها رو تجربه کنی بهش برسی انشالله  

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

چن ماهه این جا دارم میگردم

ی سری ها از اجابت ک میگن ب اون تسلیم اشاره میکنن

ینی خواستشونو بسته بندی میکنن میدن دست خدا میگن من تسلیم خدا

من هر کاری کردم هر روشی رو رفتم همه تلاشم و کردم

الان تسلیم توام هرچی صلاح میدونی خودت انجام بده

ببین اون لحظه ای ک از همه چیز و همه جا ناامید میشی دلت میشکنه همون جایی ک دیگه میگی خدا من همه راه و ...

حرف حق خدا در اوج نا امیدی دست آدم میگیره ⁦♥️⁩شما دلتون پاکه با پست شما یه آرامش خاصی گرفتم لطفا برای حاجت منم دعا کن خونه بخرم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
حرف حق خدا در اوج نا امیدی دست آدم میگیره ⁦♥️⁩شما دلتون پاکه با پست شما یه آرامش خاصی گرفتم لطفا برا ...

برای خونه توسل ب امام جواد کنید

دقیقا همین امشب وقتشه

دو رکعت نماز بعد هم ۷۰ قل هوالله 

مداومت کنید حتما جواب میگیرید

حرف حق خدا در اوج نا امیدی دست آدم میگیره ⁦♥️⁩شما دلتون پاکه با پست شما یه آرامش خاصی گرفتم لطفا برا ...

منم دعا میکنم

شب چهارشنبه مخصوص امام جواد

برای خونه توسل ب امام جواد کنیددقیقا همین امشب وقتشهدو رکعت نماز بعد هم ۷۰ قل هوالله مداومت کنید حتم ...

امروز تقریبا پریودم تموم شده بازم لک دارم میشه بخونم ؟

فقط دوست دارم ظهور رو ببينم كه چطوريه چه اتفاقايي ميوفته

ی کلیپ دیدم امروز 

فقط داشت راجب بعد ظهور حرف می‌زد 

دقت کن فقط شنیدم ندیدمااا

شنیدن کی بود مانند دیدن

ولییی انقدر دنیای قشنگی میشه

عمرا طولانی مریضی و دردی نیست هیچ گره ای نیس

زمین قشنگ برکت زیاد هوا تمیز زندگی ها قشنگ

منم دعا میکنمشب چهارشنبه مخصوص امام جواد

خیلی لطف می‌کنی ممنونم خدا خیرت بده و حاجت روا بشی شما هم ⁦♥️⁩

2810