2777
2789
عنوان

با خلط پشت حلق دخترم چه کنم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 41 پست
من خودم با فکسوفنادین بهتر نتیجه گرفتم یه دونه صبحا میخورم دیگه تا اخرشب اوکیم معمولا.من خودم رفتم پ ...

راستی حساسیت شما از چه سنی شروع شد ، دکتر دخترم گفت به مرور زمان بهتر میشه

راستی حساسیت شما از چه سنی شروع شد ، دکتر دخترم گفت به مرور زمان بهتر میشه

من راهنمایی بودم که شروع شد البته ما سابقه خانوادگی داریم و هممون حتی بابابزرگم الرژی دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راهنمایی بودم که شروع شد البته ما سابقه خانوادگی داریم و هممون حتی بابابزرگم الرژی دارن

دخترم از ۷ سالگی شروع شد ، شوهرم و خانوادش کلا اینطوری هستن ولی اونا خب سنشون برا تحمل این وضعیت بهتره 

فلوتیکازون کاراییش چی هست ؟

گرفتیگی بینی و ابریزش اگه داره و یا نفسش تنگ باشه بهتر میکنه من خودم همه ی اینارو از اساتید گوش و حلقو بینی و عفونیم یاد گرفتم که چیکار کنم کلی ازمونو خطا کردم به ابنا رسیدم

یه قرصی هست به نام دوایِ بلغمبرای شرکت دانش‌بنیانِ نیاکمن ازون میخورم خیلی بهتر شدم

عزیزم چون معلمید میگم من تایپ با قیمت مناسب و بعد تحویل فایل به مشتری هزینه میگیرم نمونه کار هم زیاد دارم تایپ خواستید من هستم🌹

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...