2777
2789
عنوان

با خلط پشت حلق دخترم چه کنم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 41 پست
ممنونم ازت ، شماهم این مشکلو داشتین ؟

بله 

همین چندوقت پیش هم شدیدااااا عود کرده بود

از بچه‌ها هم تو مدرسه مریضی گرفتم

دیگه نور علی نور شد

این قرص و شلغم‌باعسل خوردن کلی بهترم کرد

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال دکتر براش اسپری بینی که فقط شست و شو میده بنام رینوسالتین نوشت یکماه هر ۴ ساعت یکبار برلش نیز ...

نه عزیزم اسپری نه من خودم هم پزشکم هم الرژی و سینوزیت ارژیک دارم بینیمو شستشو میدم با سرم سرشو بگیر بالا ابو با سرنگ بزن تو بینیش بعد سرشو بیاره پایین تا اب هم از حلقش هم ازون یکی بینیش دربیاد ترشحش کمتر میشه هرروز هم بهش فکسونادین بده اگه بینیش گرفته بود و تنفسش تنگ بود هم اسپری فلوتیکازون بزن تو بینیش

عطاری ها دارن یا باید اینترنتی سفارش بدم ؟

عطاری‌های معتبر که کارِ طب سنتی هم تاحدودی بلدن دارن

اگر کرج هستی برو میدان شهدا،بازار لاله،یه آقایی هست کلا محصولات طب سنتی داره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

چندتا برده باشم خوبه ، اون هفته بردمش متخصص الرژی پیش همون که لوزه شو عمل کرده

واقعا عزیزم درمان خاصی نداره باید باهاش کنار اومد من با همین سه تا کار زندم اسپری فلوتیکازون که اگه نباشه من 6 ماه اول سال مرده بودم حتما

سیتریزین چی روزی یکی ، یعنی نثف صبح نصف شب خوب نیست یا لوراتادین اورال هر ۱۲ ساعت

من خودم با فکسوفنادین بهتر نتیجه گرفتم یه دونه صبحا میخورم دیگه تا اخرشب اوکیم معمولا.من خودم رفتم پیش متخصص الرژی ازم تست الرژی پوستی گرفت به هرچی که تست کرد حساسیت داشتم🥲

من خودم با فکسوفنادین بهتر نتیجه گرفتم یه دونه صبحا میخورم دیگه تا اخرشب اوکیم معمولا.من خودم رفتم پ ...

دختر منم هم به همه چی حساسیت داره از گرمیجات رفته تا سردی ها ، یعنی یه لیست بلندبالا داددستم دکترش من فقط گریه میکردم 

2810