2777
2789
عنوان

در چه حالین شام چی خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 166 پست
نوش جان ... منم منتظر کیمیا و شام سیب زمینی دلم شامتونو خواست ... نوش جان

نوش جون عزیزم 

اخخخییی ببخش عزیزم 🥺فردا ناهار حتما درست کن بازم شرمنده

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم که ول نکردی کلک 😂

امروز تو ناخوش ترین حال اومدم سایت فقط منتظر بودم یکی تاپیک بزنه حال دلت خوبه؟اونوقت من تو تاپیکش گریه کنم بگم نه خوب نیس خدا ولم کرده 

ولی تا دلت بخواد ملت پرسیدن رژیمت چیشد؟لاغر شدی؟ول کردی ؟ول نکردی؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2805
بخوام نخوام کش پیدا می‌کنه چون مامانش پرش کرده پشت سرم حرف دروغ زده تهمت زده بهم تو تاپیک قبلم هست ب ...

اگه خواست بازخواست کنه بگو من بابت کاری که نکردم و حرفی که نزدم نمیخوام بازخواست بشم.

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚  
عزیزم خب بگو از حالت سرا پا گوشم

تاپیک قبلم هست 

انقد گریه کردم که دارم میمیرم فقط دعا کنین بمیرم یه شبه بدبخت شدیم کل دارو ندارمونو بالا کشیدن تهمتم میزنن داغونم داغون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

فقط دعا کنین بمیرم نمی‌خوام خودکشی کنم البته غروب قرص خوردم ولی کم خوردم هنوز نمردم

عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

بخاطر انتخاب اشتباه ، آرزوی مرگ نکن میدونم حالت بده ولی پاشو لاقل برای آروم شدن خودت یه فکر دیگه ای بکن و برو پیش مشاور

شام خوردم یه ساعت پیش سالاد ماکارانی داشتیم.الانم پا گوشی ام.فردا هم معلما درس میپرسن هیچی نخوندم😄ا ...

نوش جون 

برو بخوننن😂

این آدم رو بیخیال شووو

عزیزم خدا به دلت آرامش بده بخاطر انتخاب اشتباه ، آرزوی مرگ نکن میدونم حالت بده ولی پاشو لاقل برای آر ...

هیشکی نمی بره پیش مشاور برا هیشکی مهم نیستم فقط مامانم دوسم داره اونم مشکل قلبی داره نمیتونم باهاش درد و دل کنم بابامم بیچاره کلی کار ریخته سرش مریض شده امروز بکوب گریه کردم یه لحظه آروم نبودم زنگ بزنم حالشو بپرسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شام آش ترخینه گذاشتم چون دخترم سرما خورده

منتظرم شوهرم از سرکار بیاد شام بخوریم

چقدر همه سریال کیمیا دوست دارن فک کنم فقط منم که از این سریال بدم میاد و حرص میخورم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
2810