2777
2789
عنوان

در چه حالین شام چی خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 166 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جان ... منم منتظر کیمیا و شام سیب زمینی 

دلم شامتونو خواست ... نوش جان

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دو روزه هیچی نخوردم قلبم درد می‌کنهدراز کشیدم الاناس شوهرم پیداش بشه دعوا کنیم باز

غذا بخور تو غذا نخوری به خودت سخت بگیری چیزی درست نمیشه که . میشه؟! 

مشکلت چیه عزیزم خب برین مشاوره 

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

2805

اوهوم شام خوردم 

تا الان داشتم زبان تمرین میکردم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

دلم میخواد برا مشکل دخترم تاپیک بزنم 

نمیدونم چه عنوانی بزنم که تعداد بیشتری راهنماییم کنن 

غروب کلی گریه کرد به خاطر همین موضوع 😭😭😭😭😭

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ساعت6خوردم ظرفاروشستم مسواک زدم نماز خوندم روتین پوستیمو انجام دادم الانم نشستم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

تکالیف میگم برای بچه کلاس اولیم

اتاقا همه بمب زده شامم نخوردم 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
غذا بخور تو غذا نخوری به خودت سخت بگیری چیزی درست نمیشه که . میشه؟! مشکلت چیه عزیزم خب برین مشاوره

فقط دعا کنین بمیرم نمی‌خوام خودکشی کنم البته غروب قرص خوردم ولی کم خوردم هنوز نمردم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810