2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم💔😪😭

181 بازدید | 34 پست

بخدا فقط یه نمره خوب میخام 

از زنده بودنم سیر شدم فردا امتحان ریاضی دارم ۲ فصل تلنبار شده رو هم هر کار میکنم گیج میشم اینا همه مال روزای هست که مریض بودم نرفتم  دیوونه شدم پایه نهمم از انتخاب رشته میترسم از اینکه هی داره تلنبار میشه هیچطوری فصل ۲ تو مغزم نمیره پول معلم خصوصی هم نداریم 💔😭دستی دستی داره آیندم نابود میشه هیچ کاریم نمیتونم کنم از ساعت ۵ عصر نشستم هی ویدئو نگاه میکنم هی گیج میشم 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هییی اروم باش.من نهم کتاب کمک درسی هم نداشتم.الان دهمم دارم ریاضی میخونم.ریاضی نهم رو فقط از اینترنت یاد میگرفتم.استادمون اصلا خوب یاد نمی‌داد. همین الان برنامه مای درس رو نصب کن.هم نمونه سوال داره هم جزوه هم ویدیو آموزشی.همه اش هم کاملا رایگانه‌.ویدیوی های اموزشیش فوق العاده است.

انقد سخت نگیر ب خودت چون زیاد کار کردی گیج شدی

نه تنها گیج 

بلکه یه سردردی دارم که نگو 

این همه درد کشیدم هیچی سرم نشد چون خیلی سخت میگیرم میدونم ولی چیکار کنم دیوونم کرده این فکر که با اون نمره های بالا فقط بخاطر ریاضی تجربی نیارم

هییی اروم باش.من نهم کتاب کمک درسی هم نداشتم.الان دهمم دارم ریاضی میخونم.ریاضی نهم رو فقط از اینترنت ...

خوب باشه ممنون 

ولی با این سر درد فکر نکنم به درد 

امتحان فردا بخوره اما امتحان بعدی ازش استفاده میکنم

من ریاضی نمیخوندم ولی تو اینستا میگن یه معلم آبادانی هست فیلماش تو یوتیوبه خیلی راضین از توضیحش

🥲بخدا دلم خونه 

میدونم تنها راهم معلم خصوصیه 

ولی بودجه نیست اصلن از نظر من زندگی آدم 

همجوره رک تحصیل اثر داره

خوب باشه ممنون ولی با این سر درد فکر نکنم به درد امتحان فردا بخوره اما امتحان بعدی ازش استفاده میکنم

آره.بعد از این امتحان برو خونه اول آموزش ببین.بعد که آموزش دیدی و یاد گرفتی بشین تمرینات کتاب رو حل کن.بعدش سوالات امتحانت رو حل کن.

بعد از این هم قبل از هر امتحانی تموم تمرینات فصل رو دونه دونه حل و تحلیل کن چون تمرینات کتاب از بخش های دیگه سخت تره و بهترین گزینه برای طراحه

2810