2777
2789
عنوان

وای ب خواسته ام رسوند شوهری 😂🤧🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 137 پست
پس بزار بخوابه گلممم 🌹😘😘😘😘😘😘😘

فداتشم ک❤️اخه تنها منم شام نمیخورم 😶فکرکنم تا۱۰ونیم پاشه شام بخوره اگه پانشه میدونه فردا مخشو میخورم از بس میگم گفتی فلان چیو درست کن واسه شام درست کردم نخوردی🤣🤣🤣🤣

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم ک❤️اخه تنها منم شام نمیخورم 😶فکرکنم تا۱۰ونیم پاشه شام بخوره اگه پانشه میدونه فردا مخشو میخور ...

واییییی خواهرررررر 

اینگار منیییییی 

من مث توام هاا

بچه داری 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

فداتشم ک❤️اخه تنها منم شام نمیخورم 😶فکرکنم تا۱۰ونیم پاشه شام بخوره اگه پانشه میدونه فردا مخشو میخور ...

😂 😂 😂 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

واییییی خواهرررررر اینگار منیییییی من مث توام هاابچه داری

😅توهم اینجوریی؟؟ واقعا ینی بخوابه و اینا وقتی شام درست کنی غر میزنی؟

ن تو چی

😅توهم اینجوریی؟؟ واقعا ینی بخوابه و اینا وقتی شام درست کنی غر میزنی؟ن تو چی

شام درست کنم نه 

مثلا ب قول خودت 

اگه بخوابه وقت شام 

میرم اتاق میام حال هی غر 

میرم از پاهاش میکشم قصدی 😂... 

شام درست کنم نه مثلا ب قول خودت اگه بخوابه وقت شام میرم اتاق میام حال هی غر میرم از پاهاش میکشم قصدی ...

🤣🤣🤣من کلا موقع غذا بخوابه غر میزنم بعد میخواد حرصمو دربیار هرشب تا ببینه سفره میندازم خودشو میزنه ب خواب ک لجمو دربیاره 😬😬😬البته امشب ک دیگه کفریم کرده😅

ایول خوشم اومد مثل همیم👍👍👍

🤣🤣🤣من کلا موقع غذا بخوابه غر میزنم بعد میخواد حرصمو دربیار هرشب تا ببینه سفره میندازم خودشو میزنه ...

😂 😂 😂 😂 

بزن قدش

😅توهم اینجوریی؟؟ واقعا ینی بخوابه و اینا وقتی شام درست کنی غر میزنی؟ن تو چی

منم ندارم 

چن ساله ازدواج کردی

۳سال و خورده ای از عروسیم میگذره تو چی

دخترررررر رر منم تقریبا سه سال 😂😍

2810