2777
2789

خواهرم پزشک هست و دوست پسرش دانشجو پزشکی و سه سال مونده تا درسش تموم بشه دو سال هست که با هم دوستن ,

پسر درآمد نداره خانواده آنچنان پولداری هم نداره

الان پسره تصمیم داره یه خواستگاری ساده بیاد بعد دو سال با یه نشون تا هر وقت تونست بعدش نامزدی و ...

یه خواهر احمقم میگم نشستی خونه ی بابات حقوقت رو میگیری خرج خوشی و تفریحت می‌کنی می‌خوای نشون بشی با این پسره تا هر وقت پول اومد تو دستش بیاد تکلیفت رو تازه مشخص کنه

بعد اونم چی پسره دانشگاهش دو و نیم ساعت با شهر ما فاصله داره یعنی خیلی هم نمیتونن همو ببینن!!!!

بابای پسره علنا گفته من هیچگونه حمایتی ازت نمیکنم صبر کنید هر وقت داشتین مراسم بگیرید تازه پول حلقه رو هم پسره میخواد با وام و اینا جور کنه ...

بنظر شما منطقی این کار؟!!!سه سال پسر براش هیچگونه خرجی نکنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش دو تا مشاور رفته یکیشون گفته اشتباههاون یکی گفته اگر پسر خوبیه از دستش نده پسر خوب کم گیر میاد ! ...

اگر خودش دوست داره شما تمام نصیحت ها را بگو بعد دیگه خودش تصمیم می گیره

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

همه چیز پول نیست 

خواهرت خودش عاقل وتحصیلکرده اس خودش بهتر میدونه چکار کنه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2810