2777
2789
مرسی عزیزم🥰بنظزتون چیا تو این قرار اول بپرسم بهتره؟

خواهش میکنم عزیزم 🥰🌹موفق باشید 

خوب اینکه دقیقا کجا مشغولید ،باید شغلشون بدونید بپرسید ،در کل زیاد نمیشه صحبت کرد در جلسه ی اول بیشتر حالت دیدار و به دل نشستنه بنظرم 🥰ولی خوب اجازه بدید ایشون سر صحبت باز کنه بعد دیگه با آرومی و شمرده و بدون استرس جواب بدین،خودتم سوال خاصی پیش اومد بپرسید،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم 🥰🌹موفق باشید خوب اینکه دقیقا کجا مشغولید ،باید شغلشون بدونید بپرسید ،در کل زیاد ...

مرسی عزیزم پس خودم اول زیاد حرف نمیزدم 🥰❤️

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من باشم قشنگ چیتان پیتان میکنم 

یعنی روسری و کفش پاشنه بلند و مانتو روشن بعد یه سر میرم خونه برا دانشگاه عوض میکنم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2805
من باشم قشنگ چیتان پیتان میکنم یعنی روسری و کفش پاشنه بلند و مانتو روشن بعد یه سر میرم خونه برا دانش ...

سلام قشنگگگ من

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

تیپ خوب بزن بعد برو دانشگاه عوض کن

استرس نداشته باش از اینا زیاد تو زندگی میان و میرن😂😂

اولویتها را مشخص کن درمورد اونا سوال بپرس

سوال جوری بپرس که مجبور به توضیح بشه، جواب کوتاه نده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه عزیزمممم ولی ازت حس و وایب خوبی میگیرممم

مرسی عریزم خودت گلی🥹🫀🫀

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مرسی عزیزم🥰بنظزتون چیا تو این قرار اول بپرسم بهتره؟

ببین کلا قرار ادب سعی کن خودت باشی

نه اونقدر رسمی بپوش نه اونقد ر اسپرت 

من شلوار دمپارم ترجیح میدم

اعتماد به نفس داشته باش و اینکه خیلی دنبال پرسیدن سوال خاصی نباش 

اجازه بده ببینی اصلا میتونین باهم حرف بزنین یا نه

دنبتل سوال جدی نباش خیلی 

فقط ببین خوشت میاد ازش یا نه

عکسی چیزی ازش دیدی تاحالا؟

امید بذر هویت ماست 💚🌱
انشالله هرچی به خیروصلاحته اتفاق بیفته عزیزم

کرسی عزیزم🥹

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
ببین کلا قرار ادب سعی کن خودت باشینه اونقدر رسمی بپوش نه اونقد ر اسپرت من شلوار دمپارم ترجیح میدماعت ...

مرسی عزیزم

نه تاحالا ندیدم

2810