2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید علتش رو پیدا کنید کم خونی مشکل تیروئید و خیلی چیزها باعث ریزش مو میشه و روش درمانش فرق داره

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
یعنی چه

عزیزم هورمون نمیدونی چیه؟

برو دکتر عمومی برات بنویسه ببر انجام بده و نتیجه رو تحویل متخصص بده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

من ریزش موی خیلی شدیدی داشتم یعنی روزی قشنگ ۳۰۰ تا می‌ریخت جوری که کف سرم داشت خالی میشد یه قرص فولیکوژن معرفی کردن بهم اگه مشکل شما هم به خاطر تغذیه نامناسبه بخورین 

یه قرص هم خیلی عالیه اگه اصلش گیرتون بیاد پریورین هستش 

من خودم حنا گذاشتم دیگه موهام نمی‌ریزه ولی بدی ای که داره نمی تونم رنگ بزارم چون نمیگیره

شاید کم‌کاری تیرویید داری چاق نیستی؟ یا مثلا قند و چربیت بالا نیس؟ ویتامین ب بدنت کم نباشه و هرروز ...

لاغرم خودم موهام هشت ماه پیش کراتین کردم حس میکنم بخاطر شامپو های کراتین و سشواره

کاربری دست دو تا دوست 
من ریزش موی خیلی شدیدی داشتم یعنی روزی قشنگ ۳۰۰ تا می‌ریخت جوری که کف سرم داشت خالی میشد یه قرص فولی ...

یه خانومی بهم گفت هنر رو بزار رو شعله گاز رنگش می‌ره درسته؟

کاربری دست دو تا دوست 
2810