2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوخی ک نمیکنی؟

نه ... زشتی وجود نداره جتما برا اون زشت بودی مطمعن باش برای یکی دوست داشته باشه خیلیییی جذابی... من ی پسرو وقتی دوسش دارم خیلیییی جذاب میاد به نظرم اما وقتی حسی ندارم میگم چ زشت بود

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

نه ... زشتی وجود نداره جتما برا اون زشت بودی مطمعن باش برای یکی دوست داشته باشه خیلیییی جذابی... من ...

نمیدونم . در هر صورت. من دیگه فیدبکمو از دخترا گرفتم.  بیخیالش شدم . که به سر وضعم برسم همینجوری لش میرم اینور اونور 

نمیدونم . در هر صورت. من دیگه فیدبکمو از دخترا گرفتم. بیخیالش شدم . که به سر وضعم برسم همینجوری لش ...

چرا باید نظر جنس مخالف برات مهم باشه؟؟ زشت باشی یا زیبا در هرصورت ارزشمندی ... سعی کن رو اخلاقت کار کنییی و مغرور باشی هرچی مغرور تر بهتر ینی تو چشم دختر نگاه نکنی ... با احترام حرف بزنی باشون ... فقط سرت تو کار خودت باشع ینی کلا سمت دختر نرو مگر اینک دوسش داشته باشی اونم بعد چند ماه مطمعن باشی بازم میگم مغرور باش ... 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

چرا باید نظر جنس مخالف برات مهم باشه؟؟ زشت باشی یا زیبا در هرصورت ارزشمندی ... سعی کن رو اخلاقت کار ...

نه من ک دیگه کلا مجبورم سمت دختری نرم . چون دست و پا دراز تر برمیگردم . عایدی نداره.  فقط اعتماد ب نفس کمتر نیاز ب تراپیست پیدا میکنی . 

نه من ک دیگه کلا مجبورم سمت دختری نرم . چون دست و پا دراز تر برمیگردم . عایدی نداره. فقط اعتماد ب ن ...

ببین عشق پیدات میکنه ... زمانی بجنگ برتی رابطه‌ که تو رابطه باشی😂 ن اینک بجنگی تا یکی بخادتت..اون چیزایی کخ بت گفتمو هیچ وقت فراموش نکن

چرا باید نظر جنس مخالف برات مهم باشه؟؟ زشت باشی یا زیبا در هرصورت ارزشمندی ... سعی کن رو اخلاقت کار ...

تو این رابطه اخر ک دختره داشت مسخرم میکرد و دری وری میگفت دیگه میخندیدم !! چون دیکه عادت کردم

پس نظر کی مهم باشه؟ پدر یا مادر یا،خواهر ک هیچ وقت،واقعیتو نمیگه همیشه میگه خوشتیپی

تو این رابطه اخر ک دختره داشت مسخرم میکرد و دری وری میگفت دیگه میخندیدم !! چون دیکه عادت کردم

اشتباه کردی... توهین نمیکردی ولی دیگ همونجا خدافظی میکردی و بلاک 

2810