2777
2789
عنوان

آقایون سایت ی لحظه تشریف بیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 110 پست
مگ فقط بحث مهریه هستخیلی چیزای دیگع هم هستبهتره ادمی که خودش میدونه ته ازدواجش چیه خودشو نندازه چاه

دایی من تا کلی خواستگار داشت .جذابترین پسر فامیل بود.شبیه محمد رضا گلزار .ولی کار نداشت .بازم همه گفتند بیا دخترمون را بگیر خونه و کار میدهیم .پولدارا هم خواستند.نخواست .کم کم داییم نماز خون شد .سرکار رفت .دیپلم گرفت .در سن سی و چند سالگی . .اخرش رفت دختری گرفت با مهریه زیاد و بلند پرواز .قبلش داییم کلی نماز خواند .قبل عقدش.الان خانمش حافظ کل قرانه .مربی هم هست.داییم را تشویق کرد فوق دیپلم بگیره .تو وزارت دولتی خبرنگاره . .سه تا پسر دارند .داره زندگی میکنه کیفش را میکنه اعصابش هم نسبت به مجردی ارومتره .هربار هم دچار مشکل بشوند صدقه میده .کار خیر میکنه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی بود پری بود . آتنا . مری 😂

پری 😂

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

۵ تادیگه جدی نگفتم ولی بنظرم حداقل ۵۰ تا لازمه تا پشتوانه حداقلی باشه

آفرین

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اشتباه سایته درست نمیشه تغییرنمیکنهاسمم ک نوشتم بوی ب انگلسی ینی پسررر

هم عکس پروفایلتون مرده هم زده کاربر مرد چرا بعضیا میگن نوشته زن؟ من اشتباه میبینم ایاااا یا بقیه؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

2810