2777
2789

خونه ما کنار خونه پدرشوهرمه. بعد هر کدوم از نوه ها بیاد خونه پدرشوهرم دخترم گریه و زاری که بچه ها باید بیان خونه ما با اسباب بازیا بازی کنیم. علاوه بر اینکه ناراحت میشم که بچم کوچیک میشه بین بقیه نوه ها. بقیه  نوه ها بعضی مواقع نمیان و دخترم کلی گریه میکنه. وقتی هم میان تمام اسباب بازیا رومیریزن به هم و تمام زحمتای من برا مرتب شدن خونه هدر میره. 

امروز تا غروب درگیر خونه بودم دیگه شب گفتم خدایا شکرت چقد خوبه که خونه مرتب باشه بعد دیدم دخترم با سه چار تا نوه ها اومدن و همه زحمتای من هدر رفت. شما بودین چکار میکردین؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس بازی کردن همه اسباب بازیاش خراب شده.الان یکی نوه ها داره میگه لنا تمام اسباب بازیاش خرابه ما بازی نمی کنیم باهاش. اونوقت بقیه جاریام حتی بچه من گریه میکنه بره خونشون بازی کنه یه تعارف نمی زنن اژ ترس اینکه خونشو به هم بریزه. حالا م انتظاری ندارم ازشو ولی اینکه دخترم گریه میکنه و کوچیک میشه ناراحت میشم

2805