2777
2789
وای مرسی عزیزم چقدر جامع و کامل بود اینجا زیاد دیدم نوشتن سرخ کن به درد نمیخوره و اینکه شما غذاساز و ...

میشه منم جواب بدم؟ سرخ کن رو هم استفاده نکردم(چون اینا همش تو انبار بود یادم میره بگم) غذا ساز و میکسر یا همون گوشت کوب برقی خیلی به نظرم کاربردیه مخصوصا وقتی بچه دار بشی

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرخ خیاطیمایکروویو(توسترم خریدم ماکرو ب دردم نخورد دیگه) چرخ گوشتپلوپزهواپز

ماکروفر بیشتر واسه یخزدایی خوبه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

زود پز، پلوپز، هواپز، چرخ خیاطی ازینا هرگز استفاده نکروم و آکبند مونده

درز لباساتو با چی میدوزی؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

وای مرسی عزیزم چقدر جامع و کامل بود اینجا زیاد دیدم نوشتن سرخ کن به درد نمیخوره و اینکه شما غذاساز و ...

گوشکوب برقی خیلی کاربردیه 

عزیزم شما غذا ساز داشتین ؟ گوشت کوب برقی چی ؟ اینا چقدر کاربردی ان

غذاساز خیلی خیلی کاربردیه

اتفاقا بابت خرید چرخگوشت مرددم کردن یه عده میگن بگیر یه عده میگن نه ولی نظرم به اینه نخرم نهایت تو خ ...

اره خورد کن واقعا خوبه

اما من خودم توی ۱۳ سال زندگی ی بار ب چرخ گوشت

احتیاج پیدا نکردم 

هروقت هم گوسفند خریدیم بردیم قصابی ک با گوشت

گوساله مخلوط کنه و چرخ کنه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من تنها زندگی میکنم پدرم برام خیلی خرید کرد 

اما پنکه .بخارپز.سبزی خوردکن.جاروشارژی.بخارشوی .چرخ خیاطی.تخم مرغ پز.استفاده نشدن و فروختمشون 

بشدت پرکاربرد بودن برام خوردکن برقی.گوشتکوب برقی.چایساز.سرخ کن بدون روغن .ساندویچ ساز.

من تنها زندگی میکنم پدرم برام خیلی خرید کرد اما پنکه .بخارپز.سبزی خوردکن.جاروشارژی.بخارشوی .چرخ خیاط ...

ممنون گلم جامع و کامل گفتین آره اتفاقا میگفتم یکم پیش پنکه به چه دردی میخوره الان همه کولر دارن دیگه 

یا میدم خواهرشوهرم یا خیاطی، گاهی وقتام همسرم با دست میسوزه من حتی با نخ و سوزن رابطه ی خوبی ندارم ا ...

یبار با چرخ سعی کن بدوزی حس خوبی بهت میده

غذاساز خیلی خیلی کاربردیه

چه مارکی هست غذاسازتون ؟ بزرگ یا کوچیک ؟ آخه اینجا خوندم میگن چون چندکاره هست موتورش ضعیف میشه و به جایش اگه گوشت کوب برقی و خوردکن بخرم عوض غذاساز و میده درسته بنظرتون؟ 

2810