2777
2789
عنوان

اکسم گفت بیا خونمون باهم حرف بزنیم

485 بازدید | 32 پست

یعنی چی ؟؟

چرا دوست پسر سابقم میگ معشوقه من بودی و هستی و خواهی بود و هرلحظه بخام با کسی باشم به تو فکر مبکنم  ولی نمیخوام بازیت بدم تو آدم زندگی نیستی و نمیتونی خانم و مادر خوبی  باشی 

این دو تا چه فرقی دارن؟؟ یعنی جی؟؟؟ 

چرا میگه معشوقه من خاهی موند؟ دوستم دارع؟ 

رفتی کارت دیگه تمومه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش،  زن دایی، خاله، دختر خاله، دایی، تمام دوستاش و خانمای دوستاش ارتباط داشتم و آمارش میگرفتم ولی اون نمیدونست آمار تمام جزئیات گذشته و حالش رو میگرفتم

با دوستام ( دخترای خیلیی خوشگل) چندین بار امتحانش کردم 

بعد خط قرمزش دروغ بود بهش جند تا دروغ گفتم اونم فهمید( آخر رابطمون فهمید) 

وقتی باهاس بودم دو هفته دعوا کردیم من توی اون دو هفته چند تا استوری عاشقانه با دوست معمولی پسرم در کافهگذاشتم بعد اونا رو دید ولی بعدش که اشتی کردیم بهش کفتم الکی بودن 

وقتی باهاش دوست بودم چندین جا پشت سرش حرف زدم ( بدش رو کفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) که بعدش حرفام بهش رسید 

یک هفتع بعد از کات کردنمون با دوستش رفتم بیرون ( فقط واسه اینکه حال و هوام عوض شه ولاغیر) شانس گه من، مارو دید و بیشتر سوخت 

اینم بگم اون پسر تحصیلکرده، با شخصیت ، پولدار، مودب ، از اینا بود که همه روی حرفش حساب میکنن و آدم حسابی بود و واقعا هم عاشقم بود اینو خانواده اش و دوستاش اقرار میکنند 

با این گندکاریای من اون بعد کاتمون فقط رفت به دوست صمیمیم گفت نیکی( من) خیلی بدی به من کرده نمیبخشمش 

بعدم شماره مو از همه جا پاک کرد ولی بلاک نکرد 

از اون موقع تا الان( یه سال و نیم ) بااینکه دختر زیاااد دورشه ولی رل نزده خانواده و دوستاش میگن توی فکرته به همین خاطره رل نمیرنه

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

دقیقا اینو یجا دیدم خودت تامیک زدی یا از یجا دگ برداشتی 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810