2777
2789
عنوان

مادرم گیرداده واسه سرعقد داداشم سکه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4183 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول از همه از همسرت بپرس برا هدیه سر عقد فلانی چیکار کنیم بنطرت؟ببین نظرش چیه؟در همون حد یه تیکه بخر بده به عروس دیگه مامانت هر چی گفت بعدش بگو ما در همین حد می‌تونستیم تمام

2805

مادرا چقد پسردوستن

مامان من میگفت راه ب راه کادو بدین به زنداداشتون تو عقد

منم گفتم والا با حقوق کارمندیم نمیرسم.. سر عقدش انگشتر داده بودم... نامزدیشم پول دادم.. کادوی تولدم دادم...پاگشاشم کردم کادو دادم.... ولی هی میگفت وظیفتونه... عروسیشم پول دادیم و شوهرم و دامادمون جشن رو چرخوندن... بیچاره ها تمام کارای روز قبل و روز عروسی و روز بعد رو انجام دادن... اخرشم مامانم پشت کرد ب شوهرم

زندگیتون پر از عشق
داداش هات چی میدن کادو

یکیشون که مجرده سنش پایینه هیچی دوتا متاهلا قراره نفری یه النگو بخرن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

عزیزم اول از همه از همسرت بپرس برا هدیه سر عقد فلانی چیکار کنیم بنطرت؟ببین نظرش چیه؟در همون حد یه تی ...

اصلا باهاش یکم بحثم شده سرسنگینیم ولی بگم میخره خودم نمیخوام تحت فشاربزارمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرا چقد پسردوستنمامان من میگفت راه ب راه کادو بدین به زنداداشتون تو عقدمنم گفتم والا با حقوق کارمن ...

خدا شانس میده والا به بعضیا

حالا من تودوران نامزدی شوهر خودم واسم چیزی میخرید مامانش دل درد میگرفت دیگه چ برسه بخواد به بقیه بگه واسه من کادو ام بخرن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا شانس میده والا به بعضیاحالا من تودوران نامزدی شوهر خودم واسم چیزی میخرید مامانش دل درد میگرفت دی ...

منم ب مامانم گفتم منم زنداداشم و بجز کادوی عقد و عروسی.. کادوی دیگه ای نگرفتم و توقعی نداشتم

بهش گفتم تو مگه خودت سالی چند بار کادو میدی ب زنداداشات

البته چون عروسمون، برادرزاده خودشه خیلی هواشو داره... ولش کنی میگه سرتاپاشو طلا بگیرید تا من راضی شم

زندگیتون پر از عشق
منم ب مامانم گفتم منم زنداداشم و بجز کادوی عقد و عروسی.. کادوی دیگه ای نگرفتم و توقعی نداشتمبهش گفتم ...

همون پس برادرزادشه که انقد عزیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم به مامانت بگو اگه به داداش سكه بدم ، پس فردا شوهرم توي عروسي فاميلاشون ، به هركي بيش تر از كادوي خودش ، كادو بده ، زبون من كوتاهه و نميتونم جلوشو بگيرم

داداش انگشتر داده ، منم انگشتر ميدم 

بنظرم به مامانت بگو اگه به داداش سكه بدم ، پس فردا شوهرم توي عروسي فاميلاشون ، به هركي بيش تر از كاد ...

اصلا به این چیزا توجه نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810