2777
2789
عنوان

مادرم گیرداده واسه سرعقد داداشم سکه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4184 بازدید | 159 پست

و منی که برای خواهرم سکه دادم اون چس هم نداد 

واسه همین به برادرم ندادم ولی تو دلم موند 

هرچند داداشم اصلا مراسمم نیومد 

و جالبیش اینه که الان مادرم از من شاکیه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
متوجه نمیشم عزیزم اگر وضعتون بد نیست پس چرا شرایط کادو ندارید؟ خلاصه که بنظر من مادرتون درست میگن و ...

شوهرم توکاره ساختو سازه فعلا هرچی داشته ریخته توکار بخاطر میخوام یکم ملاحظشو کنم ولی مامانم برعکسه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شما بخر از طرف من ،الان کلی بعد از این باید بهشون کادو وشاباش بدین اینارو هم در نظر بگیره،خود ما ...

خودش النگو خریده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2805
اسی سوای کادو و اینا ذوق داری برای داداشت ؟چی میخوای بپوشی آرایش و اینان چیه

انقد تو این چندروز همش فکرم سکه شده هرچی ذوق داشتم پریده بخدا😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز جان اسمش روشه کادو ،طلبکار نیستند که ،مادرشون یه دونه پسر داره دست کنمد جیبشون بگند دخترم بیا ا ...

شما یا برادر نداری یا مفهوم رابطه ی خواهر برادری رو بدرستی متوجه نشدی

برادر ما ، فقط پسر مادرمون نیست. برادر ماست. برادر .

و خواهر و برادر علاوه بر عاطفه ، نسبت به هم وظایفی دارن. 

اگر در توان مالی یک فرد هست ، خیلی زیباست که بهترین کادوی ازدواج رو به برادر یا خواهرش بده و اگر در توانش نیست، در حد توانش باید هدیه بده و آبرو و عزت خواهر یا برادرش رو جلوی خانواده ای که دارن باهاشون وصلت  میکنن ، حفظ کنه.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اسی فکر عروسیم باش بعد عقد عروسی هست مامانت واسه عروسی کادو‌چی میخواد؟کلا اگ الان انگشتر بدی بعدا ک ...

اصلا مگه دختره وزیرکبیر گرفتیم آخه بخوایم تااین حد کادوبدیم که کم نباشه😅الان اگه اونا زودتر از من ازدواج کرده بودن دختره همون انگشترم نمیزاشت داداشم واسم بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان مامانت گرمه میخواد عروس بیاره میخواد همه براش سنگ تموم بذارن همین مادرت چند وقت دیگه از همین عر ...

ن بابا عروس اولش که نیس دوتا دیگه عروس داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا مگه دختره وزیرکبیر گرفتیم آخه بخوایم تااین حد کادوبدیم که کم نباشه😅الان اگه اونا زودتر از من ا ...

😂😂😂

به مامانت حق میدم ذوق عروسی پسرشو داره ولی خیلی به خودتون سخت نگیرید 

مامانتم با خودش میگه دامادم وضعش خوبه یه جا باید به کار بیاد😂

اسی مبارک باشه🥰

گوش نکن حالت نزار خراب کنن

حالا فک کن با شوهرمم یکم بحثم شده سرسنگینم باید برم بهش بگم باید سکه تمام بخری 🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂به مامانت حق میدم ذوق عروسی پسرشو داره ولی خیلی به خودتون سخت نگیرید مامانتم با خودش میگه داما ...

قربونت عزیزم❤️ن بابا عروس اولش نیس که از ذوق نیس کاراش😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810