2777
2789

ژل کیلیندا مایسین 1٪ برای جوش صورتم گرفتم، یه دختره مشاور پوستی بود تو اینستا اینو توصیه کرد تو کامنتا چند نفر گفتن استفاده کردیم خوبه...

تو جعبه راهنما نوشته صبح و شب استفاده بشه بعدشم با آب گرم و صابون شسته بشه، گفته نتیجه بعد از شش هفته مشخص میشه و درمان کامل تا ۱۲ هفته طول می‌کشه ، این یعنی اگه اون وسط ژل تموم شد دوباره بگیرم؟

و این که قبل شستنش چند دقیقه باید رو صورتم بمونه؟

اونایی که تجربه دارن بگن لطفاً، یه صلوات میفرستم براتون❤️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تازه گرفتمگفتن که اصلا واسه جوشای تازه و همچنین هورمونی و جوشای بلوغ خوب نیستو لک میکنه و گود می ...

استفاده نکردین دیگه؟

جوش صورت منم هورمونیه اتفاقاً..

کی گفت بهتون ضرر داره؟

2805
استفاده نکردین دیگه؟جوش صورت منم هورمونیه اتفاقاً..کی گفت بهتون ضرر داره؟

نه

تاپیک های قبلی رو نگاه کردم

یعنی از گوگل سرچ کردم

بعد خانما میگفتن که خوب نیست

منم دیگه نزدم راستش

روی توضیحات اون کاغذی که توی جعبش هست هم نوشته باعث التهاب میشه

واقعا نمیدونم اتفاقا خودمم امروز خریدم

کاربری دست دو نفره:) 
من‌ سه ساله استفاده میکنم اولش جواب میده ولی بعدش دیگ جوش صورتت بهش جواب نمیده ومقاومت میشه ..الان م ...

وایی چرا آخهه؟؟😭😭

من دیدم یه خانمه نوشته بود یه بار زده دیگه تموم شده جوش صورتش..

شما چند وقت برای صورتتون جواب داد؟

یه چند ماه هم باشه برا من کفایت می‌کنه تا اون موقع هزینش اوکی میشه میرم دکتر پوست یا دکتر زنان چون شاید به خاطر تنبلی تخمدان باشه 

وایی چرا آخهه؟؟😭😭من دیدم یه خانمه نوشته بود یه بار زده دیگه تموم شده جوش صورتش..شما چند وقت برای ص ...

برا من اینو دکتر پوست نوشت منم مثل شما تنبلی تخمدان داشتم..حداقل تا یک سال رو جواب میده خیالتون راحت

برا من اینو دکتر پوست نوشت منم مثل شما تنبلی تخمدان داشتم..حداقل تا یک سال رو جواب میده خیالتون راحت

آخیش مرسیی عزیزم خیالم راحت شد😍😍

فقط بی زحمت میشه بگین چند بار تو روز استفاده می‌کردین؟ 

چند دقیقه رو صورتتون میموند بعد می‌شستین؟

با آب گرم خوبه بشورم یا ولرم؟

آخیش مرسیی عزیزم خیالم راحت شد😍😍فقط بی زحمت میشه بگین چند بار تو روز استفاده می‌کردین؟ چند دقیقه ر ...

عزیزم یبار صبح بزن یبار شب ..قبلش صورتت رو با شوینده مخصوص بشور بعد بزن .کلا صبح که صورتت شستی بزن دوسه ساعت بعد بشور شب هم صورتت بشور بعد بزن دوسه ساعت بعد بشور ...من خودم گاهی حتی یادم میرفت بشورم چیزی نمیشد ولی شما بشورین بهتره