2777
2789
آره حس میکنم با پیک فرستادن بی احترامیه

ول کن سخت نگیر اونا باید بیشتر از اینا کمکتون کنن برا چی پس بدی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خودمم نظر شما رو دارم

پسش بده به شوهرتم بگو بهش پیام بده مامان دستت درد نکنه خودمون میخریم یا گرفتیم 

چه ادمایی پیدا میشن خوب لامصب مگه میخوای بدی غریبه بخوره بچه خودت میخواد بخوره چرا اینطوری رفتار میکنی میتونست سر بچش احترام بزاره خودش بیاره بده دستت بگه عروس گلم بپزین بخورین نوش جونتون انقدر سخته این حرف واقعا ؟ 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
درسته الانم نظرا خیلی متفاوته کلا گیج شدم

عزیزم گاهی وقتها باید به فکر سلامتیت باشی تا عزت نفست بخورین بدن نیاز داره به پروتئین ولش کن که کارش خوبه یا بد مادرشوهرته غریبه نیست مثلا اگه کس دیگه بود صد درصد میگفتم پس بده 

درسته الانم نظرا خیلی متفاوته کلا گیج شدم

اره شما نظر مثبتشو ببین اگه مامان خودت میفرستاد الان بندری میرقیدی که مامانم چه به فکرمه

زنگ مامانش بزن بگو دستت درد نکنه پسرتم ضعیف شده حقوق نمیدن باز شما به فکرمونید

بعضیا زبونشون نیش اما قلبشون دریاست

مادرشوهرمنم نیش میزنه اما یهو (قهرما  مثلا)چندتا میوه میده دست پسرم  که ببرید به مامانتم بده

2810