2777
2789
عنوان

با شوهرم دعواکردم سر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قسط هم یکم داره

به نظرم همون ۲ ازش بگیر و چیزی نگو. بعد اگر کم اومد با زبون خوش دوباره بگو.

شوهر من کلاً هیچی پول تو جیبی بهم نداده این سال ها.

الان که شاغلم ولی حتی شاغل هم نبودم هیچی نمی‌داد.

برا همین بهت میگم هر چی که میده بگیر. از هیچی که بهتره.بعد در طول سالها رفتارش بهتر میشه

خوشبختم منم مثل شماجنوب هست همسرم رسمی هست یاقراردادی چقدربهتون میده ماهیانه همسر شماهم اهل حساب کتا ...

رسمی و قرادادی مال ادارات دولتی و استخدامی ها هست . شرکتها نیرو میگیرن کار که تمام کردن نیرو ها میرن . البته شرکتهای معتبر کار زید دارن یک ججا که تمام شد نیروهای تخصصیشون رو میبرن جای دیگه . 

عزیزم گفتم تمام حقوق  خودم و شوهرم دست خودمه دیگه چه حساب و کتابی ازم بخاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

به نظرم همون ۲ ازش بگیر و چیزی نگو. بعد اگر کم اومد با زبون خوش دوباره بگو.شوهر من کلاً هیچی پول تو ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ولی الان باید تمام تلاشم و برای 3 تومن کنم چون به غیر از ماهیانه هیچ‌جوره پول بهم نمی ده

ممنون عزیزم از راهنماییت ولی الان باید تمام تلاشم و برای 3 تومن کنم چون به غیر از ماهیانه هیچ‌جوره پ ...

الهی به حق صاحب الزمان دلش نرم بشه و سه تومن بهت بده. حق داری میدونم خرجا خیلی سنگین شده

2810