2777
2789
عنوان

با اینکه نخوری نپوشی سفر نری تا خونه بهتر و ماشین بهتر بخری موافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 73 پست
[QUOTE=361128279]بحث سر همینه که این اذیت شدنه ارزشش رو داره یا نه [/QUOما الان دور تعمیرات خونه ایم ...

این حس آرامش به اون کار سنگین و سه روز نبودن شوهرت میارزید ؟ سوال من اینه الان ، وگرنه اگر قرار باشه گرسنگی بکشیم برای خونه و ماشین ک بنظرم اصلأ نمی ارزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خونه الان دارم که تو فامیل تکه ولی چون بنظرم با بچه دیگه برامون کوچیک شده رفتم یه بزرگترشو خریدم ...

خب این دوسال سخت خواهد گذشت یا بدهی ها رو راحت میتونین پرداخت کنید بدون کار سنگین و قناعت ؟

2805

زندگی ما درحال حاضر .البته خونه داریم خیلی هم بزرگ ویلایی ولی جاش خیلی سطح پایینه شهرستانیم .دوست دارم مرکز استان خونه بخریم ..دعا کنین جور بشه تقریبا ۲۴اینجورا داریم قسط میدیم

لباس برای من ارزش خاصی نداره

غذای بیرون هم همین طور

ولی باید مقوی بخوریم. سلامتی بالاترین دارایی ماست

ماشین بهتر بزای مدل زندگی کسی مثل من فقط به درد وز دادن می‌خوره. دردی رو دوا نمی‌کنه. پس نمی‌رسه.

خونه بهتر اگر واقعا کیفیت زندگی رو ببره بالا واقعا میرزه. مثلا برای بچه دارا جا و حیاط. برای پیرها بدون پله... یا خونه‌ی نورگیر برای کسی که براش نور مهمه.

ولی بازم فقط برای اسمش باشه واقعا نمیرزه.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
خب این دوسال سخت خواهد گذشت یا بدهی ها رو راحت میتونین پرداخت کنید بدون کار سنگین و قناعت ؟

یکم سخته 

بگم نمیتونیم زیاد بخوریم یا بپوشیم نه 

در حد معمولی 

ولی اگه بدهی نداشته باشیم 

به بهترین شکل میتونیم زندگی کنیم

ولی از نظر من خیلی می ارزه یه بار سختی میکشی  خیالت راحت میشه 

زمونه هم جوری نیست بخوای بشینی یه جا هیچ کاری نکنی به اون چیزی که داری قانع باشی 

خونه قبلی ما چون از سال ساختش می‌گذشت روز به روز افت قیمت داشت 

تو این وضعیت اقتصادی نمیشه اینطوری موند 

این حس آرامش به اون کار سنگین و سه روز نبودن شوهرت میارزید ؟ سوال من اینه الان ، وگرنه اگر قرار باشه ...

بله عزیزم 

شما شرایط خودتون رو بسنجید 

اگه پشتوانه ای دارید که کمکتون کنه برای خونه خریدن که براتون نمی ارزه 

ولی اگه مث ما هیچ کس رو ندارید بدون پشتوانه هستید 

بله 

چون با این گرونی و قیمت نجومی 

هیچ وقت خونه دار نمیشیم 

یکم سخته بگم نمیتونیم زیاد بخوریم یا بپوشیم نه در حد معمولی ولی اگه بدهی نداشته باشیم به بهترین شکل ...

مرسی که جواب دادین ماهم تقریبا شرایط مشابه شما داریم ، وقتی فشار ها و استرس زیاد میشه آدم یه لحظه پشیمون میشه میگه این چکاری بود کردم ، نیاز داشتم به حرفای شما

بله عزیزم شما شرایط خودتون رو بسنجید اگه پشتوانه ای دارید که کمکتون کنه برای خونه خریدن که براتون نم ...

نه ما ک پشتوانه اصلا نداریم ، اما خونه داریم ولی کوچیکه و برای بزرگ کردنش داریم خودمونو اذیت میکنیم بازم اگر این اذیت شدنا ارزشش رو داشته باشه راضیم 

نه ما ک پشتوانه اصلا نداریم ، اما خونه داریم ولی کوچیکه و برای بزرگ کردنش داریم خودمونو اذیت میکنیم ...

عزیزم اگه پشتوانه ندارید 

دیگه ادم مجبوره 

انشالله راحت بتونید هرماه اون مبلغ رو جور کنید 

فقط از الان شروع کن 

هرخریدت رو بنویس هر روز و اخر ماه 

ببین کدوم اصولی بوده کدوم نه

نه ما ک پشتوانه اصلا نداریم ، اما خونه داریم ولی کوچیکه و برای بزرگ کردنش داریم خودمونو اذیت میکنیم ...

و راه سختی رو در پیش داری 

ما الان یکساله 

دقیقا 

تا عید هم همین وضعیته

دلم قد یه دنیا تنگ شده برا یه شب نشستن پیش هم و حرف زدن 

پسرم اروزی  بازی کردن داره باهاش همیشه وقتش محدوده 

انگار خیلی وقته زندگی نکردیم 

در قبال یه خونه