شما چندسالته ایشون چندسالشه؟ شخصیتاتون بهم میخوره اصلا؟ اگه زیر ۲۵ هستی که کلا بیخیال شو
نمیشه نظر داد عزیزدلم اگه جدیه برین پیش مشاور
یه وقتایی آدما با ۱ سال اختلاف هیچ تفاهمی باهم ندارن گاهی اوقاتم با ۲۰ سال تفاوت کاملا مکمل هم هستن
مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡 این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه! یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی به خودت ایمان داشته باش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیشه بدون شناخت هردونفر بگیم نه دخترم.. ولی زیاد جالب نیست چون ایشون دهه شصتی محسوب میشه شما هشتادی
مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡 این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه! یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی به خودت ایمان داشته باش