2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چجوری سرعتمو تو تقاطع بیارم پایین کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست
ایراد کارت اینه که فرق نیش ترمز با ترمز معمولی رو نمیدونی دلیل اینکه ماشین خاموش کرده اینه که نیش تر ...

میخواد تو شرایط سخت قرارم بده که من یاد بگیرم منم یکی داد بزنه  سرم منو بزاره رای منگنه کلا قفل میشه مغزم . هر چیم میشه استرس میگیره بکوبم به جلویی داد میزنع ترمز کن ترمز کن منم پامو میزارم رو ترمز . یهو میبینم خاموش شده بعد می‌خوام روشن کنم ماشین قیژ قیژ می‌کنه نمیره جلو . چرا چون زدم دنده 3 به جای 1 . هر کار میکنم بزنم دنده 1 ‌ ، به جاش میره تو 3 ‌. ماشین گیر می‌کنه . با دنده 2 داشتم میرفتم سرعتم 40 اینا بود میخواستم بپیچم اومدم سرعتمو کم کنم با نیش ترمز. سرعت نزدیک صفر شد یهو خاموش شد . مشکل جدی ترم اینه می‌خوام از خیابون برم کوچه نمی‌دونم چجوری ماشین نزدیک کوچه نگه دارم ماشین برا خودش میره دیگه کوچه رو رد میکنم . ذهنم خسته شده دیگه نمیفهمم

ایراد کارت اینه که فرق نیش ترمز با ترمز معمولی رو نمیدونی دلیل اینکه ماشین خاموش کرده اینه که نیش تر ...

چن تا سوال دارم تو هر موقعیتی چیکار کنم نمی‌دونم چطوری بپرسم واضح باشه تورم اذیت کردم 

وقتی بیابونه راحته  تو خیابون همیشه ماشین جلو آدمه . چجوری نزنم بشش. چجوری فاصله رو رعایت میکنن. من خودم دیدم ماشین یه قدمیه بابامه ولی ترمز نکرده ماشین عین لاکپشت می‌ره جلو . منتظره جلویی بره . الان این چه حرکتیه. ترمز کرده باشه که طول می‌کشه دنده هم عوض نمیکنه حتی که . ماشین وایساده بعد ماشین که می‌ره اینم یکم می‌ره جلو . چطوری وایساده بعد چجوری ریز رفت جلو . چیکار کرد دقیقا . اصلا چجوری سر پیچا خیلی آروم می‌ره ماشین . وقتی سرعت داره نزدیک صفر میشه چجوری ماشین خاموش نمیشه . همه جا میگن کلاج بگیر خاموش نشه . کلاجو چطوری . قبل ترمز بعد ترمز . یا باهم . یه سوالایی برام پیش اومده که نمی‌دونم چطوری به طرف مقابلم بفهمونم چی دارم میگم اصلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواد تو شرایط سخت قرارم بده که من یاد بگیرم منم یکی داد بزنه سرم منو بزاره رای منگنه کلا قفل میشه ...

همین جا که میگه پاتو بزار رو ترمز نزنی به ماشین جلویی باید علاوه بر ترمز پاتو رو کلاج هم میزاشتی و ترمز رو تا آخر فشار می‌دادی  تا ماشین خاموش نشه اینجا هم که میگی ماشین خاموش شده روشن می‌کنی میزنی دنده قیژ قیژ صدا میزند حرکت می‌کنه به این خاطر هست که ماشین اصلا تودنده نرفته یا دنده درست جا نیفتاده اگه درست جا بیفته حین حرکت قیژ قیژ صدا نمی‌ده و ماشین هم حرکت می‌کنه وقتی حین عوض کردن دنده یه صدای تیک کوچولو از دنده اومد اون یعنی دنده درست جا افتاده اون وقته که ماشین حرکت می‌کنه  خب توی نیش ترمز هم اصلا نباید سرعت رو به صفر برسونی چون قطعا تو اون حالت خاموش میشه اگه سرعت چهل بوده تو باید با نیش ترمز مثلا سرعت رو به بیست یا سی میرسوندی جوری که بشه ماشین رو کنترل کرد و از دستت نره فرمونش وقتی به بیست یا سی رسید دیگه نیازی نیست پاتو بیشتر رو ترمز بزاری تو این حالت دیگه ماشین خاموش نمیشه و نیازی هم به کلاج نمیشه  

اینجا هم که میگی تا میخام وایسم ماشین رد میشه از کوچه اینجا هم قبل اینکه برسی تو کوچه بعدی باید انتهای کوچه قبلی و ورودی کوچه بعدی به طور کامل توقف کنی یعنی کلاج بعد ترمز تا آخر وقتی هم ماشین کامل ایستاد و این سمت و اون سمت رو چک می‌کنی که کسی نباشه بعد چراخ راهنما کلاج دنده یک پاتو هم از رو ترمز برمی‌داری و گاز میدی 

این چیزا هم که میگی چون اولته داری یاد میگیری یکم گیج شدی به تمرین و تکرار زیادی نیاز داری هرروز برو یک ساعت رانندگی کن یاد بگیری 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چن تا سوال دارم تو هر موقعیتی چیکار کنم نمی‌دونم چطوری بپرسم واضح باشه تورم اذیت کردم وقتی بیابونه ر ...

اینجا مثل جایی میمونه که توی ترافیک باشی تصادف شده باشه جلوت اینجا همیشه پات باید ور بره با کلاج و ترمز و گاز 

اینجا باید دنده یک باشی همیشه وقتی دنده یکه و توی ترافیکی پاتو باید تا آخر بزاری رو کلاج و چون ماشین خودش دنده یکه یکم که گاز بدی فقط یه کوچولو ماشین خودش یه مقدار لاکپشتی می‌ره جلو بعد که دیدی دیگه باید توقف کنی دوباره و اگه بیشتر بری جلو باید پاتو بزاری رو ترمز دیگه کاری با دنده نداری اون خودش دنده یکه کاری به کار کسی نداره و تو فقط باید وقتی خواستی حرکت کنی یکم پاتو رو گاز فشار بدی فقط یک کم جوری که سرعت زیادی نگیری به ماشین جلویی هم برخورد نکنی و وقتی ماشین جلویی ایستاد تو هم مجبور شدی بایستی پاتو تا آخر میزاری رو کلاج و ترمز میگیری یعنی پات کلا بین ترمز کلاج و گاز جابه جا میشه مثل پارک کردن ماشین میمونه اینجا اصلا ماشین از دنده یک خارج نمیشه و راننده کاری با دنده یک نداره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2805
اینجا مثل جایی میمونه که توی ترافیک باشی تصادف شده باشه جلوت اینجا همیشه پات باید ور بره با کلاج و ت ...

من کلیپای رانندگی لاک پشتی میبینم میگن کلاج تا آخر میگیری یکم گاز ثابت . کلاج یکم میاری بالا که ماشین بره . وقتی خواستی وایسه کلاجو تا ته میگیری وایمیسه. بعد دوباره خواستی بری کلاج یه کوچولو بالا تا نقطه حرکت. گاز ثابته. یعنی کلاج کار ترمز انجام میده اینجا ؟ 

همین جا که میگه پاتو بزار رو ترمز نزنی به ماشین جلویی باید علاوه بر ترمز پاتو رو کلاج هم میزاشتی و ت ...

یعنی چون کلاج نگرفتم ماشین خاموش شده ؟ کلاجو باید با ترمز همزمان می‌گرفتم ؟ پس دیدم سرعت داره از ۱۰ میاد پایین کلاج بگیرم هیچوقت خاموش نمیشه ؟

من کلیپای رانندگی لاک پشتی میبینم میگن کلاج تا آخر میگیری یکم گاز ثابت . کلاج یکم میاری بالا که ماشی ...

آره این مدلی هم میشه فک کنم بهش میگن نیم کلاج 

تو جاهایی که شیب هست میشه استفاده کرد ازش چون وقتی شیبه نیم کلاج نباشی ماشین میخوره به عقبی

من خودم هم زیاد تو ترافیک و شلوغی رانندگی نکردم که بمونم تو ترافیک چون شهرمون کوچیکه اصلا ترافیک نمیشه که بخام بمونم تو ترافیک

آره این مدلی هم میشه فک کنم بهش میگن نیم کلاج تو جاهایی که شیب هست میشه استفاده کرد ازش چون وقتی شیب ...

منم تو ترافیک نبودم فقط خیابونمون خیلی شلوغه ماشینا خیلی زیاد از هم فاصله ندارن . برا همین نمی‌دونم چجوری سرعت باید کنترل شه 

یعنی چون کلاج نگرفتم ماشین خاموش شده ؟ کلاجو باید با ترمز همزمان می‌گرفتم ؟ پس دیدم سرعت داره از ۱۰ ...

آره کلاج باید می‌گرفتی 

همزمان با ترمز کلاج باید می‌گرفتی کلاج باید تا ته بگیری بعد ترمز بگیری یعنی کلاج اولویت داره به ترمز 

اینجا هم که گفتم از بیست سی کمتر بیاد کلاج بگیری و اینا اینجا برای دنده دو هست که سرعت خودش پایینه و یکم ترمز بگیری ایرادی نداره چون نیش ترمز باعث توقف ماشین نمیشه فقط سرعت رو کم می‌کنه نیش ترمز رو تو دنده چهار پنج و اینا هم میشه گرفت اما خاموش شدن ماشین ربطی به سرعت کمتر از سی داشتن نداره ربطش با خاموشی ماشین اینه که تا یه حدی فشار دادن ترمز باعث خاموشی ماشین نمیشه یعنی اگه از اون حد بگذره ماشین خاموش می‌کنه ربطی به سرعتت نداره به میزان فشار دادن پا روی ترمز بستکی داره یعنی تو اگه مثلا سرعتت شصت باشه پاتو یه کوچولو بزاری رو ترمز ماشین خاموش نمیشه اما اگه از اون حد بیشتر بشه و کلاج هم نگرفته باشی ماشین قطعا خاموش می‌کنه مثلا اگه ترمز رو مثل زاویه نود درجه درنظر بگیری فقط سی درجه اجازه داری پاتو بزاری رو ترمز و کلاج هم نگیری اون میشه نیش ترمز که باعث توقف ماشین نمیشه و تو هر دنده ای هم که باشی این قاعده وجود داره اگه این سی درجه بشه شصت درجه ماشین خاموش میشه چون پات رو کلاج نیست پس اگه ترمز یه زاویه نود درجه باشه تو اجازه نداری بیست از سی درجه بدون کلاج ترمز بگیری اگه بخوای پنجاه یا شصت درجه ترمز بگیری و حتی نود درجه باید کلاج بگیری اول بعد ترمز بگیری نمی‌دونم منظورم رو متوجه شدی یا نه

منم تو ترافیک نبودم فقط خیابونمون خیلی شلوغه ماشینا خیلی زیاد از هم فاصله ندارن . برا همین نمی‌دونم ...

این کاری که تعریف کردی هم میشه انجام میداد من این کارو بیشتر وقتی انجام میدم که تو سرازیری یا سراشیبی باشم چون اگه درست شروع به حرکت نکنی میخوری تو ماشین عقبی 

آره کلاج باید می‌گرفتی همزمان با ترمز کلاج باید می‌گرفتی کلاج باید تا ته بگیری بعد ترمز بگیری یعنی ک ...

میدونی مربیم گفته با دنده ۲ . نیش ترمز کلاج نمیخاد رفته تو مغزم ‌. دنده دو باشم کلاج بگیرم با ترمز مشکلی نداره ؟ مثلا از خیابون میخام برم سمت چپ تو کوچه . سرعتم ۴۰ تاست . نیش ترمز میگیرم نزدیک ۱۰ اینا شد . کلاج میگیرم اینجا . نگیرم خاموش میشه . بعد ترمز . الان میخام برم تو کوچه پامو میزارم رو گاز و کلاج حالا . هوووف درسته ؟

این کاری که تعریف کردی هم میشه انجام میداد من این کارو بیشتر وقتی انجام میدم که تو سرازیری یا سراشیب ...

پدال ترمزم خیلی از دو تا پدال دیگم ضعیف تره . یا کاملا ترمز میکنم ماشین پرت میشه جلو یا انقد نرم این کارو میکنم که عمل نمیکنه . نمی‌دونم از استرسه یا چی ‌. موقع روندن اصلا پدال رو زیر پام حس نمیکنم انگار پا خواب می‌ره . برا همین فشاری که میدمم متوجه نیستم 

فقط ترخدا چون مسلط نیستی نشین پشت فرمون اصلا شوخی نیست بحث جون انسانهاست

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

2810