2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر تهران هستی برو بیمارستان شهرام سر میدان فاطمیمن رفتم همه کار هم کردم دکتر گفت این عفونت خودش باع ...

عزیزم هزینه اش چقدر شد؟ عصب کشی کردید تا ترمیم ؟ ماه چندم رفتی؟

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

عزیزم هزینه اش چقدر شد؟ عصب کشی کردید تا ترمیم ؟ ماه چندم رفتی؟

الان نرفتم

چند سال قبل

شاید پنج ماه 

از همون ماه دوم درد گرفت اوایل با مسکن خوردن حل میشد بعد کم کم دوره افتادم هیچ جا قبول نمیکرد به دندانم دست بزنه تا این که کسی اونجا رو معرفی کرد نامه پزشکم رو بردم گفتن تو نامه هم نمیاوردی ما کارمون همین هست

خداوکیلی هم مشکلم حل شد عصب کشی کردم دردش هم کم کم آرام شد و یادمه لثه پر عفونت شده بود

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
الان نرفتمچند سال قبلشاید پنج ماه از همون ماه دوم درد گرفت اوایل با مسکن خوردن حل میشد بعد کم کم دور ...

من الان زیاد درد ندارم فقط وقتی چیزی میخورم . میتونم تحمل کنم . اما شنیدم عفونت دندان خطرناکه . از این میترسم 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

درد داشتی و عفونت ؟ هفته چندم ؟

آره ماه‌های آخر بود ، هفت و هشت فکر کنم

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍