mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11024 عنوان دو ثانیه یه حس 6بیاد ضروریه حسش | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست رنگ لباسش؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊 1403/08/29 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 67 عزیزم برا منم بکو را لطفاً من باردارم؟ اگه ن کی باردار میشم؟ اخه نمیشه گفت من خیلی به حس ششم اعنقاد ندارم ولی احساس خودم نسبت ب رفتار اطرافیون همیشه درست از اب در میاد اما حس میکنم باردار نیستی باید با نظر پزشک پیش بری ولی بزودی میشی
لیرالیلا۹۹۹۹ عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 722 اخه نمیشه گفت من خیلی به حس ششم اعنقاد ندارم ولی احساس خودم نسبت ب رفتار اطرافیون همیشه درست از اب د ... آهان مرسی عزیزم میشه حستچ در باره اسم رمیا بگی و کی باردار میسه؟ بعد من یعنی چی با دکتر پیش برم،؟ ترجیح میدم ب ذوق خویش دیوانه باشم تا ب میل دیگران عاقل❤️
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11024 تو طیف خاکستری حالا مشکلی یا طوسی روشن درسته حسش چیه؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11024 اخه نمیشه گفت من خیلی به حس ششم اعنقاد ندارم ولی احساس خودم نسبت ب رفتار اطرافیون همیشه درست از اب د ... منو بگو حس ا چیه؟چه تفکری داره راجبم؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11024 آبی یا مشکی حست به کدوم بیشتره آبی یا پشکی؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11024 ابی یا طوسی نقره ایی؟ نه الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 67 درسته حسش چیه؟ حس شیطنت 😅دوس داره لجتو در بیاره سر ب سرت بزاره
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11024 حس شیطنت 😅دوس داره لجتو در بیاره سر ب سرت بزاره نظرش در موردم چیه؟و چی میشه؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 67 نظرش در موردم چیه؟و چی میشه؟ عزیزم به این حس ها متکی نباش من خودم راجب اطرافیانم احساسات درستی دارم اما کلا معتقد نیستم اما چون میپرسی میگم بنظرم احساس خاصی مثل عشق نداره بازم میگه ممکنه درست نباشه اصلا اصولا کسی ک حس خاص و ویژه ای داشته باشه یجوری نشونش میده
hedariiiii عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 132 عزیزم میشه بگی کی بهم پیام میده یا زنگ میزنه؟قبلا گفتی مثلا دوسه روز دیگه دقیقا درست بوده الانم لطفا بگو آقای ن چند روز بعد پیام میده.؟؟