2777
2789
عنوان

به حرف دعا نویسم بکنم یا ن

83 بازدید | 8 پست

من سه ساله جدا شدم ، بشدت بشدت بشدت همسر سابقم منو اذییت کرده واسیب اای جبران ناپذیری زده 

از عمد خودش کاملا اعتراف کرد ،  وهم اینکه با چشم خودم دیدم  مادرشوهرم دعا تو جیب شوهرم گذاشت وهم یک بطری آب آورد ریخت تو سماورمون، خلاصه یکساله به خاطر صدمه های زیادی که به من وارد کرده بود وبشدت منو کتک زده بود ومنو تو خونه زندانی کرده بود ،آسیب روانی زيادي دیدم و یکساله دکتر و روانشناس میرم وگفتن تا درمان نشی نمیتونی ازدواج کنی و چندین بار از شدت افسردگی من خودکشی ناموفقی داشتم، خلاصه رفتم پیش دعا نویس برای ازدواجم  اینا ، بعد خودم اسم شوهر سابقم پرسید  خودش فهمید بشدت آدم  عوضیه، حتی بهم گفت یک بلاهایی  سر دخترا آورده   گفت‌من برات رایگان یک طلسمی برات مینویسم فقط تو برو تو قبرستون خاک کن گفت کاملا بدبختش میکنم 

بل نظرتون انجام یدم؟ یعنی ببینین خیلی بلاهای وحشتناکی سرم آورده ک قابل جبران نیست چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حرف اینا گوش کن دروازه یک بدبختی هایی توی زندگیت باز میکنی که آرزو میکنی کاش برمیگشتی به همین وضعیت فعلی. 

نماز بخون قرآن بخون ادعیه قرآنی و مستند روزه بگیر اینکارها کن نه دعانویس و رمال

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2805

هرکی به حرف دعا نویس و این اشغالا گوش بده اول از همه خودشو بدبخت کرده باووور کن 

ببین پیش نرو جون هرکی دوس داری 

برو در خونه اهل بیت ، برو وصل شو به منبع ارامش جهان اهل بیت و امام ها 

قران بخون ، توسل کن  به امام زمام ، چرا تا وقتی این همه انرژی خوب داریم میرین پیش این از خدا بی خبر ها 

رفتن پیش اینا و دعا گرفتن ازشون شرک و کفره 

دعا نویس دلش سوخته؟ هیچ گربه ای برای رضای خدا ماهی نمیگیره ، از اون جادوگر فاصله بگیر و اونا رو بسپر به خدا به حق فاطمه زهرا س تقاص کارشون پس بدن هم مادرش هم خودش

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...