2777
2789
خونوادش از خداشونه اونا که رابطه ی مارو خراب کردن مأخوذ بودیم باهم شنیدم گفته جدا میشیم بهتره منم به ...

جداشو وقتی خانواده دخالت کنه وپسره ام دودل بشه دگ کارتمومه اگه میخاستت هرکاری میکرد اشتباهه برگزدی نکن

o

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطور نبودیم که یه زمان گریه میکرد اگه میخواستم برم خونه اقام

به نظرمن دگ به دردنمیخوره وقتی احترام وعزت از بین بره دگ احترامتو نگه نمیدارن اگه شوهرتم خوب باشه چون یه جا هستید و تحت تاثیرخاتوادشه اذیت میکنه و چندسال دگ بازم همینه.منم مشکل دارم زندگیم روهواس خانواده همسرم عروسی نگرفتن شوهرم کارنداره دعواداریم هرروز اما ولم نمیکنه حالا من دوس دارم جداشم اما نمیخاد اون خسلی داغونم نمیدونم چیکنم

o
شوهرم خوبه فقط دهن بینه هرچی مامان وخواهراش بگن همونه الانم اونا لج کردن باهم حتی نمیزارن سراغمو بگی ...

من جای توبودم خودم میرفتم درخواست میدادم مهریه امم اجرامیذاشتم اون شوهرت خانوادش مهمتره عزیزم تو نبایدتالان صبرمیکردی اون مرد ارزش نداره دوباره برگردی مگه میشه زندگیشو ول کنه بچسبه به مادروخواهرش برای چی ازدواج کرده پس 

o
اگه شوهرت خوبه خودت حرف طلاق نزن همه چیز درست میشه فقط یک نفر واسطه پیدا کنید بره با خود همسرت صحبت ...

شوهرم خوبه خودش ولی خونوادش همش بدمو میگن ماهم توئه خونه ای باخونوادش زندگی می‌کنیم 

واسطه خب نمیشه غرورم اجازه نمیده بعد فردا هم‌ممکنه بزنه سرم که تو واسطه. فرستادی

باشه ولی میتونن به وقتش بگن تو به قهر رفتیکلا هیچ موقع خونه رو ترک نکن فوقش بگو تو برو پیش خانوادت ن ...

درسته ولی باخانواده شوهر تو یه خونم اونام بی احترامی کردن دیگه نتونستم بمونم

2810