2777
2789

شب یلدا قبلش مریض شدید شد دو کیلو کم کرد

برعکس هفته بعدش مجلس یلدایی فامیل بود

لباس شیک پوشوندمش

ولی صورتش لاعرو زرد بود

الان عکساش رو میبینم یا لباس اونروزش رو توی کمد میبینم حالم بد میشه

چرا بچم تپل نیست

اصلا چرا بردمش مجلس

همه میگفتن چی شده گفتم سرماخورده

شماهم اینجورین یادتون میاد

نه والا 

همه هم میگن وای چقدر لاغره میگم کمبود وزن نداره و همین کافیه 

تو سن رشده و لزومی نداره چاق بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

پسر  من ۱۵دسالشع هنوز یادم می یاد که چقدر تو بچه گی مریض شد دلم میسوزه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچم رفلاکس داشت نوزادیش

همش استفراغ

شیر نمیخورد

پدرم درومد

خیلی لاغر بود

الان عکساشو میبینم دلم ریش میشه گریه م میکیره ک انقد درگیر رفلاکس و لاغری و شیر نخوردنش بودم ک نتونستم از بچگیش لذت ببرم

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

2805

عزیزم بیماری روند طبیعیه زندگی برای خودت تروماش نکن،لاغری ام اگه تغذیش خوبه و رشدش مناسب اتفاقا بهتره چاقی برای بچه خیلی بده

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
فقط دلتون میسوزه یا غصه میخورین و دوست ندارین عکس اون موقع رو ببینین

دلم از غم میترکه ....نه عکسی ازش ندارم چون همه ی عکسهاش توی گوشی بود گوشیم سوخت و عکسی ازش ندارم 

فقط باداوری میکنم و ناراحت میشم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچم رفلاکس داشت نوزادیشهمش استفراغشیر نمیخوردپدرم درومدخیلی لاغر بودالان عکساشو میبینم دلم ریش میشه ...

دلت نمیخواد عکسهاش رو ببینی

من عذاب وجدان میگیرم

و حرف بقیه یادم میاد عداب میکشم

همش میگفتن لاغره

دلم از غم میترکه ....نه عکسی ازش ندارم چون همه ی عکسهاش توی گوشی بود گوشیم سوخت و عکسی ازش ندارم فقط ...

الهی عزیزم

امیدوارم از این به بعد از مادری لذت ببری

منم مثل تو هستم

2810