چه ربطی داشت آخه بچه سه ساله چرا باید بخاطر شلختگی کتک بخوره ؟
مادر افسردس .دست خودش نیست .من خودم پرسیدم .خواهرم گفت اصلا تو حال خودم نیستم .افسرده خسته کلی هم مشکلات هست .خواهرم واسه اینکه بچه ها را از پوشک دربیاره اگر ذره ای جیش میکردند میزد .با دست روی کمر و باسن و لپشون را میکشید .مامانم چند بار پیشش بود اون هم خواهرم را کتک زده .نزاشت بزنه .من هم ابجیم را میدیدم میزنه من هم خواهرم را زدم .دست خودشون نیست .کلا قاتی کردند.مامان چند قلو ها ی فامیل و همسایه هم متاسفانه همگی این مشکل را شاید بدتر هم دارند .با دمپایی میزدند
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادر افسردس .دست خودش نیست .من خودم پرسیدم .خواهرم گفت اصلا تو حال خودم نیستم .افسرده خسته کلی هم مش ...
خوب بد هم نمیگی از این جهت خواهرتون حق دارد مخصوصا چند قلویی، کثافت کاری کودکان نوپا برای من هم غیر قابل تحمل است، معلوم نیست اون لحظه چه واکنشی با برخوردی داشته باشم با کودکی که کثافت کاری کرده ولی شلختگی در حدی نیست که بچه کتک بخوره بخاطرش
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥