2777
2789

ختمم اشتباه میشه؟؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

چرا انقدر وسواس به خرج میدید 

خوندن خوندن دیگه ممکنه که آدم اشتباه بکنه

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

چرا انقدر وسواس به خرج میدید خوندن خوندن دیگه ممکنه که آدم اشتباه بکنه

میخونمش ولی برام سوال شد

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخونمش ولی برام سوال شد

آره منم اینجوری شده بودم شک کردم رفتم پرسیدم گفتن نه ثواب کم نمیشه

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

بذار یه داستانی برات تعریف کنم.

یروز یه چوپان تو بیابون گوسفنداشو برده بچرونه.

یه مرد میاد از چوپان  بیسوادم بوده خواهش میکنه میگه پدرم فوت شده هیچکسی نیست براش نماز میت بخونه میشه شما براش بخونید؟

چوپان میگه باشه. و براش نماز میخونه.

فرداشب پدره میاد تو خواب پسرش خیلی جاش خوبه و خیلی خوشحاله ب پسرش میگه هرررچی دارم از دعای اون چوپان دارم

فردا پسره میره سراغ چوپان میگه چه دعایی برا پدرم خوندی ک اینقدر جاش خوبه؟

چوپان میگه راستش من اصلا نماز بلد نیستم بخونم فقط ب خدا گفتم خدایا این مرده مرُده اگه زنده بود امشب براش یکی از این گوسفندامو سر میبریدم و دعوتش میکردم تو دیگه خدایی ببینم چطور ازش پذیرایی میکنی.

خواستم بگم تو قلبتو ب نیت قرآن خوندن پاگ کردی پس اگه خطایی هم بود خدا از درون قلبت و نیتت آگاهه بقیه رو توجه نکن

بذار یه داستانی برات تعریف کنم.یروز یه چوپان تو بیابون گوسفنداشو برده بچرونه.یه مرد میاد از چوپان ب ...

خیلی ممنون چقدر زیبا بود این داستان

بذار یه داستانی برات تعریف کنم.یروز یه چوپان تو بیابون گوسفنداشو برده بچرونه.یه مرد میاد از چوپان ب ...

چقدرررررر قشنگ بود 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

کسی میدونه باید با حجاب بود یا ن وقت خوندن قران منظورم شال و چادر مثلن

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌