خسته شدمممم دو سال پیش خونمون ساس داشت سم پاشی کردیم ۵ روز خونه هم نبودیم خدا رو شکر رفتن نبودن تا ۲ سال حالا الان باز اومدن همش بچه هامو میخورن دیشب ملافه دیشب انداختیم پیداشون کردیم از این یا کریم ها میان 😑😑😑که تو بالکن هستن لباس میندازیم میرن تو اونا 😭😭چیکار کنم خدایا به راحتی هم نمیرن اون سری ۳ ۴ بار سم زدیم
وای یه سریم کرم زده بودن بالکن من پر از کرم شده بود بعد هی بچه هاش میافتادن پایین تا هم میومدم براشون یه جا درست کنم فرتی تخم میزاشت، چندماه اعصابمو داغون کردن گند زده بودن به زندگیم تو خونه هم میومدن😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساس تو یه محل بزرگ ساکنه برای تخم گذاری امکان نداره از یا کریم بیاد کبوتر مهاجر تو بلندی زندگی میکن ساس چجوری باهاشون بیاد مگر شتر مرغ تو خونه نگه داری
وسیله دست دوم داری با کسی رفت امد میکنید سفر رفتین کدومش؟
من حالا نمیدونم فک میکنم ساس حیوان با انسان فرق میکنه ولی اینجورم نباشه ساس که به یه محل نیاز داره برای تخم ریزی چجوری از پرنده ای بیاد همش درحال لونه سازی و مهاجرته حالا شپش بود یه چیزی ساس ها بیرون بدن میزبان تخم ریزی و زندگی میکنن
داخل خونه خشک نمیشه خب تو بالکن باید بندازم که خشک بشه بند رخت فلزی هم اونجاست بعد الانم که اومدن
جلوی بخاری بزار
بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
مطمئنم از کبوتر میاد با سم پاش هم صحبت کردم گفت اره تو پر هاشون هست دیگه 😐😐😐
عزیزم من در موردش تحقیق کردم
ثابت نشده از پرندگان حتما به انسان انتقال پیدا میکنه تصور بر اینکه اگر میزبان دیگه ای نباشه انتقال پیدا میکنه در انسان ها در بیشتر مواقع از وسایل دست دوم و سفر… منتقل میشه