2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با استفاده از اعمال خاص و قران انجام میشه جانیم

هزینش؟ 

هنگـام آسـایـش خــבا را بشنـاس؛ تا בر هنگـام سخـتے تو را بشناســב.. ♥️🕊                                                                                    ﻓّﻳّـﻟّـࢬّ ﺑّـاّﺯّݷّ ﻛّـﺭّﺩّﻥّ ﺧّـﻭّﺑّـﻫّ ﺍّﻣّـﺍّ ﻧّـﻫّ ﺟّـﻟّﻭّ ﻛّـﺍّﺭّﮔّـﺭّﺩّﺍّﻥّ.ّ.ّ.ّ!ّ️ّ                                                                                    🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  🌱      

۵۰ فقط

فقط ف ال میگیرین

هنگـام آسـایـش خــבا را بشنـاس؛ تا בر هنگـام سخـتے تو را بشناســב.. ♥️🕊                                                                                    ﻓّﻳّـﻟّـࢬّ ﺑّـاّﺯّݷّ ﻛّـﺭّﺩّﻥّ ﺧّـﻭّﺑّـﻫّ ﺍّﻣّـﺍّ ﻧّـﻫّ ﺟّـﻟّﻭّ ﻛّـﺍّﺭّﮔّـﺭّﺩّﺍّﻥّ.ّ.ّ.ّ!ّ️ّ                                                                                    🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  🌱      

۳ شب پشت سر هم انجامش میدادم 

با استفاده از سوره های قران و کمک از کائنات هستش ؛

برای ازدواج 

برگشت 

دفع سنگینی

دفع و رفع دعا و طلسم 

دفع رقیب 

پول و برکت

هزینه اش برای شما دوستای نی نی سایتی ۵۰ t

اینم لینک کانالم توی تلگرام Fal_tarot_khorshid 

قبلش @ بزنید 

2810