2777
2789

من خب اونروز رفتم باشگاه و نتونسم ن بگم..

رفتم و یهو طرف ضربه خطا زد از ناحیه شکمم و واقعا درد داشت و هنوزم درد میکنه و منم متاسفانه هوگومو جا گذاشته بودم و حتی دیگه اونم نبود ک دردشو کم کنه

دیروز دو تا لخته واقعا بزرگ خون ازم رفت در صورتی ک ن پریودیم تازه تموم شده،ن قراره فعلا شروع شه(ینی درکل ربطی ب پریودی نداره)

ینی الان دقیقا میتونه دلیلش چی باشه؟

(پ.ن: خانوادم میخوان ببرنم دکتر ولی خب بدلایلی باهاشون ب مشکل خوردم و اصلا دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم چ برسه باهاشون پاشم برم دکتر«لطفا نگین ک بچه نباشو برو و فلان..حتما دلیل قانع کننده ای برا خودم دارم»)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرلایف اوکی نیس واقعا..دارمش

عه

من الان ۱۰۵ هزار تومن تخفیف اسنپ دارم برای همین مشاوره پزشکی و روانشناسی. بخوای الان بهت میدم خودم نمیخوامش

از اسنپ بگیر

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
عهمن الان ۱۰۵ هزار تومن تخفیف اسنپ دارم برای همین مشاوره پزشکی و روانشناسی. بخوای الان بهت میدم خودم ...

خو تو عزیز منی ول واقعا نیازی نیست💜

فق میخواسم ک بدونم دیر برم دکتر مشکلی برام ایجاد نشه؟

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

خو تو عزیز منی ول واقعا نیازی نیست💜فق میخواسم ک بدونم دیر برم دکتر مشکلی برام ایجاد نشه؟

عه تویی عشقم 💜

نمیدونم فقط گفتم اگه نمیری آنلاین میتونی ویزیت بشی و فکر نکنم اصلا به حضوریش نیازی بشه

ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد 🫶🏻

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
عه تویی عشقم 💜نمیدونم فقط گفتم اگه نمیری آنلاین میتونی ویزیت بشی و فکر نکنم اصلا به حضوریش نیازی بش ...

اره جونم💜🥺

مرسی قشنگ ممنونم بابت پاسخگوییت💜

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780