2777
2789

من چندسال پیش بینیمو بی دلیل عمل کردم و چون مشکلی جز گردبودن نوکش نداشت اصلا تغیر نکردم بماند ک چقدم سختی کشیدم   چندسال پیش بچه زده  با سر توبینیم  یه کوجولو درحد خیلی کم  قوز دراورده  استخون بینیم   نمیدونم برای باردوم عمل سخت تره یا اسون تره یا به ریسکش نمیارزه   ولی خیلی رو ظاهرمم حساسم و رومخمه ک اینجورشده   کسایی ک انجام دادید ارزششو داره ک مجدد بخوام  عمل کنم بخا‌طر قوز بینیم خیلی هم کوچیکه ولی دقت کنی مشخصه از نیم رخ  یانه ؟   

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

نیازی به جراحی دوباره نیست برو همون دکتری ک عمل کردی برات سوهان میکشه کلا ۱۰دقیقه زمان میبره

جدی ؟ شما سوهان کشیدی؟ میشه توضیح بدی یکم    

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟ شما سوهان کشیدی؟ میشه توضیح بدی یکم

اگه بری پیش دکتر خودت رایگان برات انجام میده فقط نگو ک بچه با سر زده بگو اقای دکتر احساس میکنم بینیم احتیاج به سوهان داره یکم استخوان برجسته اورده

امپول میزنه به بینیت چنددقیقه میشینی تا بی حس بشه بعدش با سوهان از سوراخ یکی از بینیت شروع میکنه تیغه بینی سوهان کشیدن اصلا درد نداره فقط باید صدای سوهان تحمل کنی اون صدای سوهان کشیدن یکم تو مخه...

2805
اگه بری پیش دکتر خودت رایگان برات انجام میده فقط نگو ک بچه با سر زده بگو اقای دکتر احساس میکنم بینیم ...

چ خوب نمیدونستم ... پس برم  بپرسم ازش   ببینم اصلا هنوز هست مطبش  همونجا یا نه چون  نزدیک هشت نه سال گذشته 

تو گوگل سرچ کن اگه دکترت ایران باشه و هنوزم کار کنه ادرس مطبشو میاره..

ممنون عزیزم اره حتما