2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10965 بازدید | 179 پست
سلاممتوجه شدم تاپیکهای شما بازدید بیشتری میخوره و این یعنی آدمهای بیشتری میبینن.حقیقتش درباره غلطهای ...

من بشدت موافق شما هستم

ولی بارها تاپیک زدم و تعطیل شده 

و بارها بهم متلک انداختن 

بین اون تاپیک ها این هنوز هست 

که با کاربری قبلی ام زدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13749242/%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%93%D8%AF%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%85-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا تو خانواده شوهرم اینجوریم که از همه خانما بزرگترم، فقط مادرشوهرم از من بزرگتر.من میبینم د ...

ای جاااااانم 

چه مهربون و عاقلی 

نظر آخرتون که به من دادین تاپیک ترکید و من نتونستم بخوانمش اینجا بگید چی گفتید

به من توهین کردید 

نفرین کردید 

گفتم من تهمت نمیزنم 

اگه بخوایید اسکرین میذارم ولی نی نی یار هم تگ میکنم 

کسی که ادعای مذهب داره و مدام توی تاپیک خانمها میگه من برای توضیح مسایل اعتقادی عضو شدم چرا باید توی تاپیک های جنسی زنانه انلاین باشه

به من توهین کردید نفرین کردید گفتم من تهمت نمیزنم اگه بخوایید اسکرین میذارم ولی نی نی یار هم تگ میکن ...

تهمت ک شما زدین 

تاپیک زنانه؟ 

بنده تاپیکی ک مشخص باشه زنانه است کارد نمیشم 

بعضی اوقات تاپیکی وارد میشم ولی آنجا مشخص شود زنانه است خارج میشم 

تهمت ک شما زدین تاپیک زنانه؟ بنده تاپیکی ک مشخص باشه زنانه است کارد نمیشم بعضی اوقات تاپیکی وارد میش ...

@niniyar_5    

سلام

بنده این کاربر رو ریپلای نمیکنم 

ایشون مدام ریپلای میکنن و نظرات عجیب میدن و دنبال بحث هستن

وقتی به روشون آوردم که توی تاپیک هایی با عنوان جنسی و زنانه آنلاین هستن منو نفرین کردن با این ادبیات 

اگر حضور آقایان در تاپیک های زنانه که از عنوان مشخصه، مجازه لطفا اعلام کنید ممنونم

این اولین ریپلای ایشون وقتی مخاطب نبودن

و این ادامه اش

اینم چند تا از تاپیک هایی که حضور داشتن.

@niniyar_5 سلامبنده این کاربر رو ریپلای نمیکنم ایشون مدام ریپلای میکنن و نظرات عجیب میدن و دنبال بح ...

لطفا رسیدگی کنید نی نی یار محترم 

ایشون به بنده تهمت زده اند 

بنده وارد تایپیک زنانه نمی‌شوم 

سپاسگزارم 

لطفا رسیدگی کنید نی نی یار محترم ایشون به بنده تهمت زده اند بنده وارد تایپیک زنانه نمی‌شوم سپاسگزارم

پس اسکرین هایی که از آنلاین بودن شما در تاپیک های مربوط به خانم ها گذاشتن چی میگه جناب  

پس اسکرین هایی که از آنلاین بودن شما در تاپیک های مربوط به خانم ها گذاشتن چی میگه جناب

چیزی یادم نیست 

ولی بنده خیلی از تاپیک های مزخرف رو گزارش میزنم 

نی نی یار محترم رسیدگی کنند لطفا 

آمار بنده رو دربیارن 

منتظرم

2810