2777
2789
عنوان

وای بازم از حسابم پول کم شده دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

096380 با این شماره تماس بگیرین

مال بانک خاصیه یا همه بانکا؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مال بانک خاصیه یا همه بانکا؟

احتمالا همه بانکها س

چون بانک های مرکزی به پلیس فتا وصله واسه همین از طریق این شماره میتونی وصل بشی به فتا خودشون حساب مقصد رو مسدود میکنن

احتمالا همه بانکها سچون بانک های مرکزی به پلیس فتا وصله واسه همین از طریق این شماره میتونی وصل بشی ب ...

خیلی تشکر میکنم از راهنماییتون. بالاخره اگه کسی به کمکم نیاز داشت و مشکلی براش پیش اومد هم میتونم بهش کمک کنم.
برای اونایی که از اینستا خرید میکنن طرف پول رو میگیره کالا نمیفرسته هم جواب میده؟
واسه یکی از دوستام پیش اومده بود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
میشه بفرمایین کدوم شماره هست؟ منم جایی یادداشت کنم داشته باشم.

۰۹۶۳۸۰

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خیلی تشکر میکنم از راهنماییتون. بالاخره اگه کسی به کمکم نیاز داشت و مشکلی براش پیش اومد هم میتونم به ...

خاهش میکنم سلامتی باشی گلم.

اره میتونه این موضوع کمک کننده باشه.

اینستارو از پیج های مطمعن باید خرید کرد ولی فکرنکنم بشه از این طریق پیگیری کرد چون اکثرا با پیج های فیک هستن بازم اینو از طریق بانک سوال کنین

خیلی تشکر میکنم از راهنماییتون. بالاخره اگه کسی به کمکم نیاز داشت و مشکلی براش پیش اومد هم میتونم به ...

در یه صورت اینستارو میشه از طریق فتا شکایت کنه که پیج کاری داشته باشه ولی اگه فیک باشه و دلیت اکانت کرده باشه نه نمیتونه

اگه ممکنه ممنون میشم تو تاپیکتون بهم خبر بدین.
اونقدر دوستانم زیادن وارد صفحه دوستان که بشم بعد از مدتی لپتاپم کلا هنگ میکنه.

اگه ممکنه ممنون میشم تو تاپیکتون بهم خبر بدین.اونقدر دوستانم زیادن وارد صفحه دوستان که بشم بعد از مد ...

سلام عزیزم رفتم بانک تقریبا ۱ میلیون ازم رفته بود 

گردش حساب هارم گرفتم دیدم فلان تاریخ اینقد بردن 

بعد بهشون گفتم جریانو، گفتن اگه میخواید پول بتون برگشت داده بشه برید شکایت کنید و برید پلیس فتا 

فکر کردم گفتم اگه بخوام برم پلیس فتا بیشتر هزینم میشه و واقعا نتیجه ای نمیده ، ارزش هم نداره واسه این مبلغ برمو بیام 

خلاصه ی کارت جدید صادر کردم و تمام

سلام عزیزم رفتم بانک تقریبا ۱ میلیون ازم رفته بود گردش حساب هارم گرفتم دیدم فلان تاریخ اینقد بردن بع ...

سلام. خیلی ممنونم که خبر دادین.
خب نفرمودین چرا از حسابتون برداشت شده بوده بدون اجازه شما؟
وقتی کارتتون دست کسی نیفتاده
و مشخصات کارتتون رو هم کسی نداره
چطوری میتونستن از حسابتون پول برداشت کنن؟!

سلام. خیلی ممنونم که خبر دادین.خب نفرمودین چرا از حسابتون برداشت شده بوده بدون اجازه شما؟وقتی کارتتو ...

فکر کنم بخاطره برنامه ایه که نصب کردم و کد ملی دادم 

آخه هیچکس کارتمو نداشت 

و اینکه رمز دوم و.. هم نداشت 

کلاهبردارا برداشت کردن مشخصه

فکر کنم بخاطره برنامه ایه که نصب کردم و کد ملی دادم آخه هیچکس کارتمو نداشت و اینکه رمز دوم و.. هم ند ...

آخه همین عجیبه که مگه با کد ملی میشه کلاهبرداری کرد؟

2810