2777
2789

اینو  یکی دوستام  فرستاده  دوست داشتم  بهش جواب بدم

مرسی اگر‌بلدید کمکم  کنید  چون خودم متوجه نشدم  از کجا بفهمیم چ اعدادی میشه عکس اول باید سه  تاش ایرپاد بود تا  بشد فهمید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
باید جواب سومی هم میداد

یا حداقل  باید  یکی ی بار از هرکدوم  سری هم  میذاشت تا بشد فهمید عددش چیه  بعد  ب جا  به علاوه  ضرب و تقسیم میذاشت

بنظرم ‌هز ریش و بن مشگل داره معما

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سومی ۱۹؟

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

یا حداقل باید یکی ی بار از هرکدوم سری هم میذاشت تا بشد فهمید عددش چیه بعد ب جا به علاوه ضرب ...

آفرین منم هر معمایی نتونم حل کنم میگم معماش مشکل داره نه من😂

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

چهارمی۹؟

سومی۱۹؟

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

آفرین منم هر معمایی نتونم حل کنم میگم معماش مشکل داره نه من😂

🤣🤣🤣🤣

چهارمی۹؟سومی۱۹؟

رو چ حسابی بدستش  اینطوری  اوردی گلم

رو چ حسابی بدستش اینطوری اوردی گلم

ساعت ۹

گوشی ۳

ایرپاد ۷

2810