2777
2789
عنوان

ده تا کلمه بگید جمله بسازم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 50 پست
عشق سیگار پیانوقهوه تلخ تنهاییکافه پاییز بارون هوای مه الود

عشق فقط پاییز و تنهایی قدم زدن تو هوای مه آلود بعد از بارون و شاید آن کافه پیانوی دنج که قهوه تلخش با سیگار روزگار‌ را شیرین می کند

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالشت مطالبقدیمی آسمانروش آنژیو بچهگازکش موکشمشتا تونستم بی ربط بهم انتخاب کردم ببینم چی میکنی

کش مو رو بستم به دستم بالشتم رو برداشتم رفتم زیر‌آسمان و نشستم مطالب قدیمی در مورد‌ روش آنژیو بچه ها را خواندم که یک دفعه دبه ی کشمش باز شد و گاز شراب خارج شد . 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
من عشق تو یه روز بارونی خندهگوشیکتاببغلگریهنگاه

یادش بخیر‌ من و تو یه روز بارونی با یه نگاه عشق هم شدیم حالا‌ الان کتاب های خاطراتی که نوشتیمو با هم میخونم و از این که همدیگرو داریم یه خنده ملیحی روی لبهامون میاد که یدفعه مثل همیشه اون گوشی لعنتی زنگ میخوره و بچه شروع به گریه کردن میکنه و سریع میرم بغلش میکنم