2777
2789

سلام 20 روز دیگه آزمون وکالت دارم یه ساله ک درس میخونم واسه این آزمون اگه این 20 روز رو خوب درس بخونم و مرور کنم قبول میشم اما دیگه ناامید شدم میخوام برم کار پیدا کنم از فردا برم کارگری ایی فروشندگی ایی جایی 

چیکار کنم بنظرتون؟ آلان ۱۳ روزه دارم تلاش می‌کنم بتونم درس بخونم ولی نمیتونم افسرده شدم

پول نیازم هستم شدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ روز دیگه حسرت این روزارو می خوری حیفه بخون

افسرده شدم امروز کل روز رو خواب بودم همش ب خودم میگفتم کاش کل عمرم بخوابم کسی کارم نداشته باشه

بعد تصور می‌کردم اونایی ک تيمارستان میخوابن هیچی حالیشون نیست همش قرص خواب میخورن و رهان از بدبختی های این دنیا 

افسرده شدم امروز کل روز رو خواب بودم همش ب خودم میگفتم کاش کل عمرم بخوابم کسی کارم نداشته باشهبعد تص ...

اره ولی اونا دوست دارن فرار کنن زندانین

امپول می خورن که رو تخت بمونن

اینارو نگو 

پاشو شیطونو لعنت کن بشین بخون

به حست وقتی نتیجه عالی گرفتی فکر کن

یه جمله مثبت با خودت تکرار کن❤️

من خودمو دوست دارم برای بهترین تلاش می کنم خدا کمکم می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

منم دارم ولی این یه سال فقط کلاس بودم پدرم دراومد یه دونه تست نتونستم برنم شب و روز کلاس 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
منم دارم ولی این یه سال فقط کلاس بودم پدرم دراومد یه دونه تست نتونستم برنم شب و روز کلاس

افسرده شدم باور میشه؟

هنوز کلی قرض دارم بابت کلاسای آزمونی ک رفتم💔

برم کارگری اول باید قرضامو تسویه کنم

از یه طرفم غصه میخورم میگم یه ساله با این امید ک وکیل میشم تو خونه درس خوندم الان میخوام بعده این همه درس خوندن برم کارگری

افسرده شدم باور میشه؟هنوز کلی قرض دارم بابت کلاسای آزمونی ک رفتم💔برم کارگری اول باید قرضامو تسویه ک ...

منم کلاس رفتم هنوزم تموم نشذن 

کاش کتاب مبخوندم از رو جزوه یاد نمیگیریم 

غصه نخور امسال نشد سال بعد با تسلط بیشتز 

یکی از نفرات برتر وکالت سال اول قبول نشده بود سال دوم قبول شد 

مگه ما رباتیم یا مغزمون هارد کامپیوتره که همه چی توش جا بشه و فراموش نشه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
افسرده شدم باور میشه؟هنوز کلی قرض دارم بابت کلاسای آزمونی ک رفتم💔برم کارگری اول باید قرضامو تسویه ک ...

عب نداره کاش منو میذاشتن برم کارگری 

کنار کار درسم بخون 

این ۲۰ روز با همه فشاری که روت هست تلاشتو بکن 

منم کلاس رفتم هنوزم تموم نشذن کاش کتاب مبخوندم از رو جزوه یاد نمیگیریم غصه نخور امسال نشد سال بعد با ...

من پارسال مرداد آزمون دادم شهریور آزمون دادم اسفند آزمون دادم قبول نشدم

امسالم کانون رو ۱۷ آبان آزمون دادم ک جوابش مشخص نیس ولی افسرده شدم از ۱۷ آبان نتونستم درس بخونم 

قبلش انگیزه ام زیاد بود روزی تا ۷ ساعتم میخوندم

شمام کانون رو دادی؟

من پارسال مرداد آزمون دادم شهریور آزمون دادم اسفند آزمون دادم قبول نشدمامسالم کانون رو ۱۷ آبان آزمون ...

نه مدرکم دستم نبود شرکت کنم 

پسر عموم ۴سال ازمون داد الان یکی از بهترین وکلاست 

ببین باید انرژی برای روزای اخر نگه داری مهم اخرشه بعضیا یا ترازای بالای ازمون شروغ میکنن ولی اخرش کم میارن چون خودشونو خسته میکنن 

نه مدرکم دستم نبود شرکت کنم پسر عموم ۴سال ازمون داد الان یکی از بهترین وکلاست ببین باید انرژی برای ر ...

چیکار کنم خواهر

کاش یه مشوق داشتم تو این روزا

هیچکیو ندارم بهم انگیزه بده

ن دوس پسری 

ن خانواده ای ک انگیزه بده

ن پولی 

ن ماشینی 

2810