2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجمون بود

652 بازدید | 40 پست

این روزا برام تموم نمیشه انگار یکساله 

با اینکه دست بزن داشت بچه مامانی بود با مادرش برام تقشه کشیدن هرچی داشتم ازم پس گرفتن

با اینکه منو فروخت به کبنه و لجبازی مادرش با اینکه هزار و یک عیب داشت 

با اینکه تو اوج خوشی با نقشه بیرونم کرد و هزار و یک جور بلا سرم اورد ولی چرا هنوز دلم براش تنگ میشه 

یعنی بخاطر اعتماد به نفس نداشتمه بخاطر حس بی ارزشیمه بخاطر چیه آدمی که بهم رحم نکرد حتی به ساعت مچی دستم رحم نکرد چون خواهر برادراش برام هدیه خریدن ازم پس گرفت هزار جور دروغ گفت و پای نقشه مادرش نشست و اون موقع که من فکر میکردم چقدر خوب شده دیکه کتک نمیزنه دوسم داره اون تو دلش داشت نقشه بیرون کردنم میکشید من چمه اخه که ایتقدر دلم هواشو کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
الان طلاق گرفتی☹️

البته خودش هیچ کاره بود مث ی مترسک اول و اخر زندگی افسارش دست مادرش بود مث سگ ازش میترسید مادره ازم کینه به دل گرفت با پسرش نقشه کشیدن هرچی داشتم ازم گرفتن به هوای سر زدن منو فرستادن خونه بابام از همه چی بی خبر دادخواست طلاق داد الانم تو شوکم که چی شد ما که خوب بودیم بعدا فهمیدم مادرش گفته بود خودم بیرونش کردم 

البته خودش هیچ کاره بود مث ی مترسک اول و اخر زندگی افسارش دست مادرش بود مث سگ ازش میترسید مادره ازم ...

تف به زات مادرش 

وااای اونم به شدت مامانی بودااا یعنی چون مامانش منو پسندیده بود منو میخاست بگیره اونا مادرش پسند نکرده بود 😑

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
الهی گلم آروم باش ماهم داریم با عذاب کشیدن زندگی میکنیم خداروشکر کن قوی بودی تونستی زندگی بعد طلاق چ ...

خوب من خانوادم سنتی بودن دو سال شد پدرم دو کلمه دریت حسابی باهام حرف نزده انگار زنا کردم 

کل فامیلاشونم بدیشون گفتن ولی بازم خانوادم حس خوبی به طلاقم نداشتن خرج خودمم درمیارم ولی خوب پدرم باهام حرف نمیزنه مگه چی بشه ولی با بقیه خواهرام که ازدواج کردن میگا میخنده بهشون پول میده مادرمم خیلی وقتا خوبه خیلی وقتا نه چی بگم میگذره ولی به سختی

تف به زات مادرش وااای اونم به شدت مامانی بودااا یعنی چون مامانش منو پسندیده بود منو میخاست بگیره اون ...

چرا منم مادرش پسند کرد باورت میشه هرکسی مادره میدبد میگفتن چه قیافه وحشتانکی داره یعنی دهنش باز میکرد ازش اتیش میبارید طلاهام جز مهریه ام بود بهم گفت تو دنیامی اول و اخر زندگیمی گوسوارت دربیار روز زن بزرگترش برات میخرم منم خوش و خندادن گذاشتم تو جعبه طلاهام 

حتی ساعت مچی ازم گرفت گعت باطریش خرابه میبرم درستش کنم اینقدر بهش اعتماد داشتم به ساعتم نگاه نکردم ببینم باطری داره با نه

چند شب پیش دست و دست هم رفتیم دور شهر پباده روی بدون هیچ مشکلی روز بعد گفت برو به خانوادت سر بزن غافل از همه چی شبش زنگ زد به داداشم که نمیام دنبالش داداشم میگعت انگار داره انشا میخونه مث چی صداش میلرزید معلوم بود ی چیزی دادن دستش ازروش بخونه

برای طلاهامم مادر عفریتش حج بود فرستادش پای قران سه بار دست رو قران گذاشت گفت طلاها خودش برده حاجیم شدن قرانم بی حرمت کردن هیچیشونم نشد

چرا منم مادرش پسند کرد باورت میشه هرکسی مادره میدبد میگفتن چه قیافه وحشتانکی داره یعنی دهنش باز میکر ...

تف به زات کثیفشون ادمای رزل بعد فکر میکنن زیارتشونم قبوله

منم کات کردم باهاش چون میدونستم پس فردا باید مامانش رو کل زندگیم نظر داشته باشه 

تف به زات کثیفشون ادمای رزل بعد فکر میکنن زیارتشونم قبولهمنم کات کردم باهاش چون میدونستم پس فردا بای ...

کاش منم دوران نامزدی تموم میکردم

بهترین کار ممکن کردی گلم 

ببین چقدر قوی بودی 

چون من کشیدم خونه ای که مادر رییس باشه پسر مادر ذلیل که هیچ استقلال شخصیتی نداره زندگیت نابود میکنه

بهتریتا برات آرزو میکنم

کاش منم دوران نامزدی تموم میکردمبهترین کار ممکن کردی گلم ببین چقدر قوی بودی چون من کشیدم خونه ای که ...

الان شروع دوباره داشته باش گلم همه چیز درست میشه🤍

هنوز بعد سه سال دلم براش تنگه ولی خو جلو خودمو میگیرم الانم منتظر مامانش براش زن بگیره😂

الان شروع دوباره داشته باش گلم همه چیز درست میشه🤍هنوز بعد سه سال دلم براش تنگه ولی خو جلو خودمو میگ ...

به امید خدا🥰

من اداره برق کارپند قراردادی بود طول نکشید اخراج شد خیلی پولدار بودن وبی خسیس که نون شبم نمیخوردن نکنه گدا شن

الان هم کارمند مبارک کارواشه😁

فقط اینم نیست فقط ی خواهزش ازدواج کرده بقیه مجردن بالای ۴۰ سال

مادرم سرای سالمندان تشکیل داده

2810