2777
2789
عنوان

زنها الان مرد شدن مردها زن🤢🤢🤢🤢یه چیزایی دیدم این روزا

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اگر مرد خیانت کنه تکلیف این زن خوشبو خانه دار لطیف چیه؟؟

اگه شوهرش از خونه پرتش کنه بیرون چی ؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
نه ربطی به شاغل شدن نداره اصلا من کلی زن شاغل میشناسم خیلی خانوم با زنانگی خوب کدبانوولی بعضی زنا چه ...

در ضمن همون دوران که میگفتی زنا آروم بودن و با حیا و...

همون دوران بیشترین آمار کتک زنا رو داشتیم

الان زنا مستقل شدن و اعتماد به نفس شون بالاعه اجازه همچین کاری رو نمیدن

یه جوری میگین زن باید عطر و ادکلن بزنه انگار مرده و بوی گندش...

دیگه بهداشت و نظافت شخصی زنونه مردونه نیست..وقتی  اینجوری میفرمایید حق رای و تحصیل و رانندگی رو زنان باید ازشون بگذرن دیگه چون قدیم میگفتن مغز زن ظرفیت تحصیل رو نداره و رانندگی هم مردونس...واسه برخورداری همین حقوق نصف و نیمه که زده زیر دلتون کلی زن قبل از ما جنگیدن

صفات،علایق،مهارت‌ها هم مردونه و زنونه نیستن ما همگی تو وجودمون یه بخشی صفات مردونه داریم یه بخشی صفات زنانه که طبق جنسیتمون بروز یه صفت غالب پیدا میکنه ...مثلا مرد خیاط یا آشپز نداریم مگه؟ یا زن راننده ماشین سنگین؟

اسی الان شما چی دید تو جامعه ، از مشاهدهای خودت میگفتی

همون همسایه مونو میگم دیگه خیلی اذیت میشم هر شب هرشب نصف شب لاتی بلند حرف زدن خانومه با یه لشکر مرد اصن ضربان قلبم میره بالا

اسی اگر مرد خیانت کنه تکلیف این زن خوشبو خانه دار لطیف چیه؟؟اگه شوهرش از خونه پرتش کنه بیرون چی ؟؟

هیچی دیگه

همون جوری باید گریه و زاری کنه که تو رو خدا من و طلاق نده

یا راضی بشه هوو بشه😂😂😂

اینم از تفکرات پوسیده بعضیاا

در ضمن همون دوران که میگفتی زنا آروم بودن و با حیا و...همون دوران بیشترین آمار کتک زنا رو داشتیمالان ...

من ندیدم همچین چیزی 

حتی چندتا از فامیل هامون مشکل داشتن بچه شون نمیشد شوهرشون به پاشون پیر شد اما هوو سرشون نیاورد چه برسه کتک 

الان یارو بلاگره دوتا زناشو میاره کنارش میگه اینا زنای مطیعی هستن چرا فک میکنید الان نیست 

همین تو نینی سایت چقد از خانوما از کتک و خیانت همسرشون شاکین

چرا انقدر به سبک زندگی بقیه توجه میکنی؟همین که شما و همسرت شبیه زن و شوهر های قدیم باشید براتون کافی ...

کاش بتونیم باشیم 

ماهم داریم تلاش میکنیم از جامعه تاثیر نگیریم 

و زنو شوهرای خوب و ادمای خوبو بشناسیم 

با مردمای خوبی ارتباط داشته باشیم 

و رفتارهای خوبو  تو خودمون تقویت کنیم

شماها فقط یه چیزی شنیدین

اره دوران ننه بزرگامون که حتی نمیذاشتن دخترا درس بخونن خیلی خوب بود

همون دورانی که زنا همش تو خونه بودن و ۱۰ تا ۱۰ تا میزاییدن 

همون دورانی که خیلی از مردا دو سه تا زن داشتن

همون دورانی که اصلا چیزی به اسم طلاق وجود نداشت و زنا با بدترین چیزا میساختن

اگه اینا به نظرت خیلی خوبه پاشو برو روستاهای مرزی پشت کوه زندگی کن با زندگی بقیه آدما کاری نداشته باش 

اصلا موافق حرفتون نیستم 

اون قدیمی که شما هم میگی احساس میکنم از فیلم های صداو سیما ، اون قدیمی ها برداشت کردی 

وگرنه بی ادب ترین قشری که دیدم همین پیرزن ها هستن😂

درضمن همشون از صبح تا شب سر زمین و تو باغ بودن 

حداقل ۸ تا بچه داشتن 

کجا خوب بوده آخه 

من نسل مدرن و جدید رو خیلی بیشتر دوست دارم 

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 

به نظرم بحث اصلی شاغل بودن یانبودن زنا نیست.بحث سر اینکه چرا زنا و مردا از لحاظ پوششی و رفتاری عوض شدن

تو خیابون پسری رو میبینی که بیشتر از یه زن آرایش کرده و خودشو ساخته جوری ابروشو برداشته که بهتر از یه زن هست

یا زن و دخترایی که لوتی وار و مردونه رفتار میکنن

من همش دنبال کار میگردم شوهرم میگه مگه مردی بشین خونه همه خرجات با من من میگم ن باید کار کنم

من خودم شاغل بودم تازه چند ماهه انصراف دادم چون به معنای کلمه مردی شده بودم واسه خودم و ازین موضوع خیلی درمانده بودم 

اگه شوهرت خرجتو میده پولتون میرسه بشین خونه زندگیتو بکن 

جسارت نباشه به خانومای شاغل همتون شیر زنید 

و من زنای شاغل بسیار عالی و به معنای کلمه کد بااااانو دیدم 

ولی سخته خیلی سخت

2810