2777
2789
عنوان

قد وهیکلو ببینید چه خفنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4233 بازدید | 233 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس خودش نیست که خارجیهمیذاره پاک میکنه نمیدونم هدفش چیه!!!!

واییی چی میگی دلم نمیخواد عکس بمونه تو تاپیکم به توچه اصلا 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارمولک😂

عجب😐😐

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
آره عزیزم

عزیزم‌ ت ک عکسو دیدی میشه بگی پیج کسیم معلوم بود یا ن؟اخه از رو لایو شات گرفته بودم خط زدم‌پیجارو حالا میترسم معلوم بوده باشه باز

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عزیزم‌ ت ک عکسو دیدی میشه بگی پیج کسیم معلوم بود یا ن؟اخه از رو لایو شات گرفته بودم خط زدم‌پیجارو حا ...

نه اصلا چیزی معلوم نبود عزیزم

😒😒

والاا خو