2777
2789
عنوان

استفاده روزانه مداد ابرو

91 بازدید | 15 پست

مثلا تو دانشگاه هم مداد ابرو میزنم همیشه و ی حالت غلیظ طوری میشه انگاری آرایشم و هیچکس دیگه رو ندیدم مداد ابرو بزنه .. بده تو دانشگاه مداد ابرو بزنی ؟ بعد ی حالت نامتقارن و کلفت هم میشه بعضیوقتا

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ابروهات خیلی نازکه برو میکروبیلدینگ‌یا فیبروز‌کن

ژل ابرو بزن 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
2805
دیگه الان کسی مداد ابرو‌نمیزنه

پس چکار میکنن برا ابرو من سایه هم دارم اما مداد بهتره 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بستگی داره خب. بخوای کادر بکشی و پررنگ کنی و اینا خیلی ناجوره. در حد این که پشت ابرو یا تاج رو یکم ب ...

وای آره من همینجوری میکنم دقیق هی بهمم میگن نکش ابروهاتو اینجوری🤦🏻‍♀️😂 واییی خیلی بدههه؟

دیگه مد نیستاز طرفیم ابروهات می‌ریزه ابروهاتو تقویت کن و اگه زیادی ابروهات تو خالیه جاهایی که خالیه ...

وای هروقتم میزنم میخاره ابروهام 🤦🏻‍♀️ نکنه بریزن

سایه پودری بزن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای آره من همینجوری میکنم دقیق هی بهمم میگن نکش ابروهاتو اینجوری🤦🏻‍♀️😂 واییی خیلی بدههه؟

آره بد میشه نکن. 

ابرو حتی با وجود فضای خالی اگر نچرال باشه زیبا تره. 

ابروی خیلی کلفت و پررنگ و اینا ظرافت چهره رو میگیره اصلا.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
وای هروقتم میزنم میخاره ابروهام 🤦🏻‍♀️ نکنه بریزن

نه حالا اینجورا هم نیست😂

ولی کلا خوب نیست بخوای دائم بزنی قطعا مضراتی هم داره🦦جذاب هم نیست

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

2810