2777
2789
عنوان

شوهرهای شماهم باهاتون حرف نمیرنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوشبخت باشبد❤️همینکه راضی خوبه

نه ميخوام بهت بگم خيليا شرايطشون سخته شايد اگر شما جاي من بودي تحمل نميكردي ولي من قانع كردم خودمو كه فعلا شرايط اينه  حتي گاهي مامانم از من خرص ميخوره ميگه چرا نميگي مرخصي بگيره ميگم ول كن مامان بشينيم تو خونه به هم گير بديم كه چي بشه  بچه هم نداريم  شما هم به نيمه پر ليوان زندگيت فكر كن 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
خیلی دارم تحمل میکنم خیلی من تو زندگی باهاش خیلی همهچیزو تحمل میکنم واین داره نابودم میکنه

منم بخدا دقیقا عین توأم وقتی میبینم همسرای همه چقدر بهشون اهمیت میدن غبطه میخورم منو تبدیل کرده ب ی افسرده بی اعصاب همشم مقصرش خودشه

2805
شاید مشکل هاتون بخاطر تفاوت سن تون استمن ۲۱همسرم ۲۹است ولی بازم گاهی حس میکنم سنش زیاده و به مشکل می ...

شوهر من قبل ازدواج میگفت منو با سنم قیاس نکن من خیلی جونانه تر رفتار میکنم ال میکنم بل میکنم ولی کو هیچ ب هیچ

نه نمیتونم ب بچع فکر کنم الان ما خیلی مشکل داریم نمبتونم به موجود دیگه رو بدبخت کنم

سلام...  اصلا گریه نکن بعد از چند سال چشمات ضعیف میشه...آفرین به شما که عاقلی و به فکر بچه آوردن نیستی...این رو هم بدون هیچ وقت این جور آدمها درست نمیشن ..نمونش شوهر خودم بعد از چند سال برای من ضعیفی چشم مونده و یه قلب سنگ که شدم مثل خودش..این جور مردها زن رو پیر میکنن 

هیچی مثل طلاق عاطفی که شرایط جدایی نداری دردناک  نیست 💔❤️‍🩹
دقیقا امروز به مامانم همینا رو گفتم تا کی فداکاریمن که اصلا نمیکنم فداکاری

دعوا نکنید مثل خود مردا موذی باشید برای خودتون ارزش قائل بشید خودتون فرش و پادری نکنید زیر پای همه 

حق داری آدم خیلی احساس تنهایی میکنه بالاخره زن و شوهر نیاز به همصحبتی و همکلامی دارن

من خیلی تنهام  از وقتی ازدواج کردم احساس میکنم قرار تا اخر عمرم تنها بمونم هیچی جای همسرمو نمیتونه پر کنه هی چیزی 

میفهمم منم اوایل خیلی اذیت میشدم همش سرکم حرفیش دعوامی کردم،حالامن خودمم کم حرفما ولی شوهرم بیشتر،، باید ببینی به چ موضوعاتی علاقه داره ازاونجا شروع کنی،هرچند سخته منم اذیتم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
سلام... اصلا گریه نکن بعد از چند سال چشمات ضعیف میشه...آفرین به شما که عاقلی و به فکر بچه آوردن نیس ...

اره تصمیم گرفتم خرج خودم کنم ب خودم برسم زیبا بشم و ..

من خیلی تنهام از وقتی ازدواج کردم احساس میکنم قرار تا اخر عمرم تنها بمونم هیچی جای همسرمو نمیتونه پ ...

اره حق داری بالاخره محبت همسر یه چیز دیگست ،ببخشید عزیزم این سوال رو میپرسم ولی واسه رابطه هم چیزی نمیگه؟یعنی اصلا محبت کلامی نداره؟؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
میفهمم منم اوایل خیلی اذیت میشدم همش سرکم حرفیش دعوامی کردم،حالامن خودمم کم حرفما ولی شوهرم بیشتر،، ...

خخ ب پول علاقه داره ما راجب پول فقط حرف میزنیم راجب هرچی من حرف بزنم میگه چرت پرته

اره حق داری بالاخره محبت همسر یه چیز دیگست ،ببخشید عزیزم این سوال رو میپرسم ولی واسه رابطه هم چیزی ن ...

چرا برا رابطه این چیزا خوبه روتینش خیلی ازارم میده

2810