2777
2789

مادرشوهرم الزایمر داره و ما یعنی سه تا دخترش و‌دوتا عروسش نوبتی نگهش میداریم خیلی خسته و کلافه شدیم الان ۶۴سالشه و‌ یک سال و خرده ای هس نگهش میداریم نفری سه روز  به نظرتون طول عمرشون چقدره و بعدا چه اتفاقایی میفته براش پرستار میگیریم بیرونش میکنه و تا حالا  سه تا اوردیم و از بس اذیتشون میکنه فرار میکنن اسایشگاه هم بچه هاش میگن دلمون نمیاد ولی ما هم خیلی اذیتیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
منم دلم میسوزه براش ولی نگهداریش هم خیلی سخته کم آوردیم من و جاریم

من پدربزرگم داشت مادربزرگم یه تنه نگهش میداشت هیچوقت براش پرستار هم حتی نگرفت خودشم حالا سنش کم نیستا اصلا! شما جوونید اخه چرا انقدر خسته میشید؟

آفرین بهتون خیلی خوشم اومد از این اخلاقتون که نوبتی مراقبت می‌کنید و همه وظایف رو دوش یک نفر نیست 

مراقبش باشید تنهاش نذارید مطمئن باشید خدا تو زندگیتون جبران میکنه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

همه مثل هم نیستن. بعضیا اوضاعشون وخیم می شه. آلزایمر فقط فراموشی نیست. طرف فرق اتاق و دستشویی رو نمی فهمه. هر جا رسید لباسشو در میاره و کارشو می کنه. یعنی پوشک و اینا هم فایده ای نداره. دائم فرار می کنه و برای خودش خطرناکه. گاهی باید دائم تحت نظر باشن. خستگی و نگرانی دائمی داره واقعا. کسایی که مجبور می شن بذارن آسایشگاه رو درک کنین. گاهی واقعا نمی شه تو خونه نگه داشت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
همه مثل هم نیستن. بعضیا اوضاعشون وخیم می شه. آلزایمر فقط فراموشی نیست. طرف فرق اتاق و دستشویی رو نمی ...

خیلی نگهداریش سخته و همش میگه میخوام برم روزی چن بار وسایلش برمیداره میگه من برم خونه خودم دیگه اعصاب نذاشته برامون خیلی اذیت میکنه و هیچکس هم درک نمیکنه میگن گناه داره نگهش دارین تا خدا کمکتون کنه ولی ما که اعصاب و‌روح و روانمون داغون شده چی