2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 160 پست
کارمند خیلی شاخه؟ شوهر من کارمند تازه دوجا کار می‌کنه ولی هرچی در میاره می‌ره به قسط

من خودم خیلی برام مهم نیست میگم فقط حلال باشه. آره واقعا الان هزینه ها بالاست همه قسط و وارم دارن خدا کمکتون کنه عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغازه داره. کنارش واقعا احساس امنیت دارم و حالم خوبه همش حواسش هست بهم بد نگذره. خیلی منطقی و عاقله ...

خب خیلی عالیه

حواست باشه زبون باز نباشه 

برای نامزدی رسمی و عقد عجله نکن و با خانوادش رفت و امد کنید و اشنا بشین

مشاوره پیش از ازدواج حتمااااااا برین تاکید میکنم

خب خیلی عالیهحواست باشه زبون باز نباشه برای نامزدی رسمی و عقد عجله نکن و با خانوادش رفت و امد کنید و ...

نه کلا کم حرفه و سعی نمیکنه خودنمایی کنه. عجله نمیکنم گلم بحث یه عمر زندگیمه ممنون از راهنمایی هات😘

2805
نه کلا کم حرفه و سعی نمیکنه خودنمایی کنه. عجله نمیکنم گلم بحث یه عمر زندگیمه ممنون از راهنمایی هات😘

خواهش عزیزم ان شاءالله خیلی زود باهم به عشق و ارامش برسین

اگر خانوادتم مخالفن استغفار بخون به تعداد زیااااد موانع برطرف میشن میتونی ختم ٣٠ هزارتایی برداری روزی هزارتا پشت سرهم تا ٣٠ روز باید بخونی و اخرش دعا کنی اگه به صلاحمونه موانع برطرف بشن 

خواهش عزیزم ان شاءالله خیلی زود باهم به عشق و ارامش برسیناگر خانوادتم مخالفن استغفار بخون به تعداد ز ...

ممنون آبجی خدا خیرت بده خدا کنه شما هم به خواسته هات برسی😘

تنها برتری من نسبت به اون مدرکه و خب طبیعیه ظاهری من سر ترم کمی

اولا ظاهرتون باید از مردتون بهتر باشه

دوما چند تا حُسن رو دیدید یا ندیدید یا فقط یه دونه برتری خودتون رو دیدید

اولا ظاهرتون باید از مردتون بهتر باشهدوما چند تا حُسن رو دیدید یا ندیدید یا فقط یه دونه برتری خودتون ...

من خودم با مدرکش مشکلی ندارم فقط میترسم خونوادم بفهمن بد بشه

خودم برام مهم نیست چون واقعا شعورش بالاست. ترسم از اینه الکی به خونوادم گفتم ارشد داره تا قبول کنن

این بده، زندگی که با دروغ شروع میشه عاقبت نداره

به خانوادت راستشو بگو 

خودت مهمی که مشکلی نداره

2810