2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 160 پست
شما درست میگین اما این مهم ترین تصمیم زندگیمه خیلی استرس دارم از طرفی هم خونوادم فشار میارن بهم که ک ...

کارمند میخوای چی کار؟

کل زندگیشون درگیر قسط و وامن

خسیسم هستن

مرد شغل آزادی خیلی بهتره که

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا تا آخرش همین باشه ، خودتون هم زیاد اهمیت ندید و اعصابتون رو براش خورد نکنید اگر دیدید داره بی ...

اون یه شهر جداست کلا کاری باهاش ندارم اما گفت مطمئنم اون ول کن تو نیست 

2805
همینکه اهل دختر بازی نیست برو خداتو شکر کن و جواب مثبت بده

اره واقعا آدم خوبیه. همیشه میگه اگه من به دختری چشم بد داشته باشم یکی هم پیدا میشه به خواهر خودم نظر داشته باشه 

دنبال نقاط قوتش بودي خيلي خوبه حالا برو نقاط ضعفشم همينجوري ليست كن بخصوص ويژگيهاي بد اخلاقيشو شما ف ...

یه سال و نیمه باهاشم نه دختر بازه نه بد دهنه نه اهل سیگار و دود و دم کلا صبح میره سر کار شب میاد وقتی با هم آشنا شدیم ماشینش معمولی بود بنده خدا واسه این که خونوادم قبولش داشته باشن شب و روز زحمت کشید رفت خارجی خرید کلی تلاش کرد که خودشو ثابت کنه حالا من همه رو ننوشتم 

کارمند میخوای چی کار؟کل زندگیشون درگیر قسط و وامنخسیسم هستنمرد شغل آزادی خیلی بهتره که

من خودم راستش بیشتر اخلاق و رفتارش و پاک بودنش برام مهمه پول هم همیشه گفتم در حد یه خونه و یه ماشین و یه شغل حلال اما خونوادم گیر دادن به کارمند 

اره واقعا آدم خوبیه. همیشه میگه اگه من به دختری چشم بد داشته باشم یکی هم پیدا میشه به خواهر خودم نظر ...

آفرین چه آدم پاک و درستکاری😍

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

از کجا معلوم تو این سربازی نامزدتون اضافه خدمت نخوره خدایی نکرده نشه ۳سال این اقا همه چیزش اگه طبق ا ...

۳ سالو از کجا آوردی شما.

سربازای متاهل مدت خدمتشون کم میشه و منتقل میشن به شهر همسرشون

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اره ولی این که سوادش کمتره کمی نگرانم کرده و خونوادم هم میگن کارمند نیست

خب طبق اون چیزی که مد نظرته انتخاب کن هر کسی معیارای متفاوتی داره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2810