2777
2789
من اینجوری می‌خوام عمل کنم میترسم دکترم اونجوری دربیاره

اینم نوکش یه جوریه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

کلا ببین دکتر تا چه حد میتونه تغییر بده

من دکترم خودش گف چقد میتونه تغییر بده

و بعد کلا یه جوری عمل میکرد بینی هارو که به صورت بیاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

قبلیه که قشنگتره‌درواقع دکتر تا یه جایی دستش بازه میتونه مدل بده مهم بینی خودتون و حجم غضروف و پره ه ...

واقعا پس چرا تو عکس های قبل و بعد اکثر عمل ها ببینی بزرگ تبدیل ب ی بینی کوچک شده حجم غضروف پره اگ برباد باشه بهتره یاکم؟ نوک بینی من اینجوریه

این عکس بینی من سرش ک فرستادم و ببین بنظرت غضروفش چجوریه

این جور بینیا غصروف نوکشون ضعیفه و احتمالا پوست نوک بینیت ضخیمه و تقریبا نوک بینیت گوشتیه

فرم بینی اصلا ربطی به دکتر و تیغه بینی نداره این پوست ک فرم بینی خوب نشون میده هرچی پوست نازکتر باشه فرم بینی زیباتر میشه اگه پوست ضخیم باشه بینی ورم کرده و بزرگ به نظر میاد چون پوست روی. استخوان بینی کامل نمیخوابه و بالا قرار میگیره..

بینیت از اون بینی هاست که خیلی خوشگل میشه 

پوستش نازکه 

استخونیه 

نوک بینیت هم فانتزی در میاد 

فقط شاید پروجکشن بینی یعنی بینیت کمی از الانت جلوتر بیاد 

وقتی غضروف هارو مرتب میکنن بالاخره مدلش تغییر میکنه سرش میاد بالاتر و جلوتر 

2810