2777
2789

اول از کسانی که اعتقاد ندارند خواهش میکنم تاپیک رو ترک کنند من خودم بالای ۳۰ ازدواج کردم با این کار خواستگاران خوبی داشتم و هر دو طرف موافق بودند تا یه مراحلی پیش میرفت و یهو بی دلیل بهم میخورد من با کشف مطلب در خواب که تو تاپیک آخرم هست تو خواب بهم گفتن هم سحر دارم هم جن عاشق ،و کسی که با سحر و طلسم و چشم زخم مانع ازدواجم بود از آشنایان بود منم شروع کردم به پخش قرآن بقره،یس،اذان مخصوصا موقع خواب با صدای کم،و اوایل خوابهای ترسناک میدیدم که نشان دهنده این بود که موکل سحر و جن عاشق دارند اذیت میشن برای همین قصد ترساندن منو دارند تا ادامه ندم اما من ادامه دادم برای محفظت میتونین قبل از خوتب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید و دور خود بصورت دایره فوت کنید من ادامه دادم  و کم کم کشته شدن موکل سحر و تو خواب میدیدم بهرحال با کمک قرآن تونستم ازدواج کنم تجربه دیگرم برای بخت گشایی یکی از عزیزانم هست که در ادامه تعریف میکنم

اول از دوستانی که وارد تاپیک میشن خواهش میکنم برای روح مادر عزیزم یک صلوات بفرستید و از خدا بخواین گناهانش رو ببخشه و بهشت نصیبش کنه هر که این لطف رو میکنه لایک کنه تا منم براش صلوات بفرستم و برای خوشبختیشون دعا کنم

در مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی نداشت با این که از همه نظر چه تحصیلات و کار و وضعیت خوانوادگی در سطح خوب بودیم   چند سال دعا کردم قرآن خوندم چله یس گرفتم ولی جوابی نگرفتم  تا اینکه تو خواب دیدم بهم گفتم که جن عاشق داره و اگه قرآن پخش کنه جن عاشق از بین میره اما اون شخص به حرفهای من اعتقادی نداشت و برعکس داعم در حال ترانه پخش کردن بود و به خاطر ناامیدی نماز رو ترک کرده بود من نذر نماز شب کردم و نذر کردم تا آخر عمرم اگه خدا لایق بدونه شبی ۲ رکعت نماز شب بخونم البته نماز شب ۱۱ رکعته اما چون میخواستم برای همیشه بخونم دو رکعت نذر کردم که انشالله بتونم بخونم اویل سخت بود از خواب پا میشدم و گوشی رو خاموش و دوباره میخوابیدم اما کم کم تونستم و شروع به نماز شب کردم من ۲ رکعت نماز شب بعد استغفار برای خودم و اون شخص و مادر عزیزم میکردم و بعد دعا کمتر از ۳ ماه خواب دیدم جن عاشق اون شخص کشته شده و بهم گفتند دیگه میتونه ازدواج کنه خدا رو شکر چند مورد خواستگار خوب پیدا شد و ایشون عقد کردند و انشالله خوشبخت بشن من تجربه خودم رو با شما در میان گذاشتم شاید برای یکی مفید باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اول به همه دوستان توصیه میکنم سراغ ساحر و جادوگر نرند چو ن روزی نیست که پیام نداشته باشم از کسانی که میگن رفتن سحر گرفتند حالا مشکلاتشون حل نشده که هیچ   بدبختی و مریضی و نکبت سحر   ولشون نمیکنه بعضی ها ممکنه موقت سحر یه مشکل رو کم و بیش حل کرده ولی الان گرفتار بدبختی و مریضی و نکبت سحر شدند و دلیلش حظور شیاطین و جنهایی که با سحر وارد خونه و زندگی و بدنشون شده  و چون خودشون سراغ سحر رفتند به آسانی نمی رند  اول طلسم و دعا و سحرهایی که تو خونه دارید بندازید داخل آب سوره بقره و باطل السحر پخش کنید بعد بندازید آب روان، خونه رو بشورید در حین شستشو بهتره سوره بقره پخش کنیدپخش سوره بقره هر روز و بعدش رقعیه باطل السحر روزی ۳ بارمیتونید کنار دستگاه پخش آب سرباز بزارید بعد بخورید ،پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان ،آیت الکرسی حتی موقع خواب با صدای کم قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید دور خود فوت کنید دود کردن اسفند خوبه،خوندن نماز و دوری از گناه و استغفار ، نماز باطل السحر حضرت زهرا برای باطل کرده سحر خوبه میتونید نشسته بخونید اگه خواب ترسناک دیدید نترسید ادامه بدین بزودی برطرف میشه  و برای بخت گشایی نماز شب اگه شده ۲ رکعت یا حداقل ۱ رکعت وتر در حد توان نیم ساعت ،۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح عالبه،نوشتن سوره احزاب رو امتهان کنید در حد توان صدقه و کمک به دیگران مثل شاد کردن دل غمگین ،امید دادن به ناامید و دوری از شکستن دل و مسخره کردن دیگران، و به خدا بگین انشالله اگه مشکلتون رو حل کنه شما هم تجربه تون رو از نماز شب و قرآن به اشتراک بزارید و دیگران رو به قرآن و نماز و دوری از سحر دعوت کنید مثلا ۲۰،۳۰ بار در حد توان تاپیک بزنید

برای بچه دار شدن چی ؟ اونم جن و این چیزا داره؟

صددرصد نمیشه گفت شاید مشکل پزشکی باشه ،میتونید از تاپیک کشف مطلبم برای کشف مشکل و درمانش استفاده کنید البته اول برید پیش پزشک متخصص

برای ازدواج خودتون ،شاید کم خوندید من بعد از ۳ ماه حاجتگرفتم

نه براازدواج مادرم 

۴ساله میخونه البته نیتشون خالصه من اینجور نتیجه گرفتم

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

مبشه برای منم ی دعایی بکنیمنم ۳۰سالمه ازغصه افسردگی گرفتم

چشم اگه لایق باشم دعا میکنم ولی از نماز شب غافل نشید که من خودم تو اوج ناامیدی تو همین سایت با معجزه نماز شب آشنا شدم و واقعا برام معجزه کرد

2810